DÜNYA CÜNEYT ÇAKIR'I KONUŞUYOR

DÜNYA CÜNEYT ÇAKIR'I KONUŞUYOR

Cüneyt Çakır.. Türk hakemliğinin son yıllarda Avrupa'da yükselen markası.. Artık Şampiyonlar Ligi, ya da Avrupa Ligi deyince bizim de o kulvarlarda düdük çalacak bir ismimiz var.. Ancak yönettiği maçlara bakarsak, Türkiye'de ve Avrupa'da iki farklı Cüneyt Çakır var.

2011.03.18 15:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
DÜNYA CÜNEYT ÇAKIR'I KONUŞUYOR
Hürriyet Video'larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

Cüneyt Çakır.. Türk hakemliğinin son yıllarda Avrupa'da yükselen markası.. Artık Şampiyonlar Ligi, ya da Avrupa Ligi deyince bizim de o kulvarlarda düdük çalacak bir ismimiz var.. Ancak yönettiği maçlara bakarsak, Türkiye'de ve Avrupa'da iki farklı Cüneyt Çakır var. Türkiye'deki Cüneyt Çakır bazı pozisyonlarda kolay kolay düdük çalamazken, Avrupa'da yönettiği maçlarda cesurca kartlarını çıkarıyor, pozisyonları daha rahat süzüyor.. Çakır bunun son örneğini de dün gece İngiltere'de yaşattı.. Manchester City ile Dinamo Kiev arasında oynanan Avrupa Ligi 3'üncü tur rövanş maçında rakibinin göğsüne doğru tekme atmaya çalışan ev sahibi ekibin yıldızı Balotelli'yi gözünü kırpmadan atan Cüneyt Çakır, UEFA gözlemcisinden de hem tebrik, hem yüksek not aldı.. Şimdi otoriteler soruyor?; Hangi Cüneyt Çakır doğru?: Türkiye'deki mi, Avruapa'daki mi?. Karar sizin..
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.03.18 15:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A