Büyükşehir'e taze kan

Büyükşehir'e taze kan

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde 1 yıl önce memur adayı olarak göreve başlayan 64 memur adayı, asaleten atandıkları görevlerine yemin ederek başladı.

2011.11.02 15:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Büyükşehir'e taze kan

Heykel'deki Tarihi Belediye Binası Meclis Salonu'nda düzenlenen yemin töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, temel ve hazırlayıcı eğitim süreciyle birlikte aday memurluk dönemlerini tamamlayan memur adaylarının, asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandıklarını vurguladı.
Hizmet dağılımında adil olmanın ve dürüst davranmanın memuriyet anlayışının temel ilkeleri olduğunu belirten Başkan Altepe, "Yaşadığımız kente ve bu kentte yaşayan hemşehrilerimize elimizdeki imkanlar ölçüsünde en iyi hizmeti sunmak, en önde gelen hedefimiz. Adaylık sürecindeki etkin çalışma anlayışınız ile görev, yetki ve sorumluluklarınızı yerine getirirken göstermiş olduğunuz iş disiplinini, bundan sonraki çalışma hayatınızda da sürdüreceğinize olan inancım tam. Aday memur olarak görev yapan siz değerli mesai arkadaşlarıma, asaleten atanmış olduğunuz kamu görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Altepe'nin konuşmasının ardından, 64 memur yemin ederek görevlerine başladı. Buna göre; İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nda 2, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda 5, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nda 1, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda 2, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda 2, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda 1, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda 1, 1. Hukuk Müşavirliği'nde 1 ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda 49 olmak üzere toplam 64 memur, 1 yıl önce aday olarak adım attıkları Büyükşehir Belediyesi ailesine asaleten katılmış oldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.02 15:33 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A