BURSAGAZ'DAN KEYİF VEREN KAMPANYA

BURSAGAZ'DAN KEYİF VEREN KAMPANYA

Bursagaz, Digitürk iş birliğiyle başlattığı "Bursagaz'dan keyif veren kampanya" çerçevesinde müşterilerine fırsat ve avantajlar sunmaya devam ediyor.

2011.05.04 17:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BURSAGAZ'DAN KEYİF VEREN KAMPANYA
22940-bursagaz-dan-keyif-veren-kampanya-4de7ee538f776.flv

2004 yılında özelleştirme sürecinin tamamlanmasının ardından sektörün yükselen öncü kuruluşlarından biri olmayı başaran Bursagaz, 715 bini aşkın abone sayısı ve 570 bini aşan gaz kullanıcı sayısı ile Bursa'nın yüzde 98'ine hizmet sağlıyor. Bursa halkına sağlıklı yaşam şartlarını sunmak için yeni kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Digitürk ve kredi kuruluşları ile iş birliği anlaşması yapıldı. Bursagaz'dan keyif veren kampanya 4 Ağustas 2011'de sona erecek.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, "Kampanya ile beraber abonelerimiz sadece doğalgaz konforuna değil Digitürk keyfine de ulaşabilecek. Önümüzdeki üç ayda abone olan veya tesisat dönüşümü yaptıran herkes Digitürk'ün 12 aylık paketine abone olmaları durumunda 4 ay boyunca Bursaspor'un maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecek. Bursa halkının yeşil-beyazlı takıma olan düşkünlüğü çok iyi biliniyor. Bu kampanya ile beraber stada gidemeyen halkımız evinde maç keyfini yaşayacak" dedi.
Kampanyanın sadece Digitürk ile sınırlı olmadığının altını çizen Tola, "Yaptığımız anketlerde bize gelen en çok talep tesisat dönüşüm maliyetlerinin olduğunu gördük. Bu sebeple ilgili firmalar ile yaptığımız çalışmalar sonucu, 16 ay faizsiz, masrafsız bir kredi imkanı sağladık. Yapmış olduğumuz anlaşmalara bir ek olarak Bursagaz olarak abonelik bedelini ve güvence bedelini 5 taksit uygulayacağız" dedi.
Bugün karbon monoksitten 4 kişinin hayatını kaybetmesine üzüldüklerini belirten Tola, "Bir aileden 7 kişi zehirlendi ve 4 kişi hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Bu tür hadiseleri duydukça kendimizi suçlu hissediyoruz. Çünkü hala güvenliğini sağlayamadığımız insanlar var" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.05.04 17:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A