Gül Butik Otel Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek

Gül Butik Otel Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek

Bursa'da önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Gül Butik Otel çalışanlarının hepsi, Bursa'da kadın istihdamına destek vermek amacıyla kadın olacak. Otel müdürü Ece Çayla, "Burada tüm kadın girişimcilere örnek olacak bir çalışma teşkil etmekteyiz" dedi.

2018.09.12 10:39 - Son Güncellenme: 2018.09.12 10:51 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Gül Butik Otel Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek
02:44 Gül Butik Otel Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek

İLGİLİ VİDEO

Gül Butik Otel Bursa turizmine yeni bir soluk getirecek

SEFA BALABAN/BURSADABUGUN.COM

Bursa'da önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan Gül Butik otel, diğer kadın girişimcilere örnek olacak bir projeye imza atıyor. Otel personelinin tamamının bayan olması, Bursa'da bayan istihdamına katkı sağlayacak. Otel sahibi Gül Akmangül'ün özellikle bayan personel çalıştırmak istediğinin altını çizen otel müdürü Ece Çayla, "Otelimiz 7 normal oda, 6'da suit oda olmak üzere toplamda 13 odadan oluşmaktadır. Bursa'nın merkezinde yerli ve yabancı turistlere hizmet vermekteyiz. Otelimizin en büyük farkı personelinin tamamen kadınlardan oluşması. Patronumuz Gül Akmangül, tamamen kadın personel çalıştırmakta. Gül Akmangül yıllardır turizm sektöründe hizmet vermekte. Burada da yüm kadın girişimcilere örnek olacak bir çalışma teşkil etmekteyiz. Bursa son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Şehrimiz turizm sektöründe gözde şehirlerden biri haline geldi. Uludağ, Mudanya ve Cumnalıkızık ve çeşitli tarihi yerleri ile Türkiye'nin çeşitli yerlerinden birtanesi. Bu da turizm konusunda şehirde diri durmayı gerektiriyor. Bizler bu doğrultuda turizme yeni bir soluk kazandırmak istedik" dedi.

Bursa tarihi dokusunun göbeğinde hizmet

Bursa'nı tarihi ve kültürel yerlerinin merkezde olduğundan ve otellerinin de merkezde hizmet vereceğinden bahseden Ece Çayla, "Bursa tarihi yerleri açısında çok zengin bir şehir. Biz de tam konum olarak Bursa merkezde olduğumuz için, bütün tarihi yerlere yakınız. Gül Butik Otel olarak, profesyonel bayan kadromuzla yerli ve yabancı turistlere hizmet etmekten gurur duyarız. Açılışımız 24 Eylül saat 14'te otelimizin önünde olacaktır. Gül Akmangül yıllardır Bursa turizminde isim yapmış, belli bir müşteri portföyü oluşturmuş, çok uzun yıllardır hizmet vermiş biri. Şimdi de burada bayan kadrosuyla yeni bir isimle, yeni bir yüzle başladık. Suit odalarımızda zengin kahvaltı menülerimizle misafirlerimize hizmet vereceğiz. Gül Akmangül'ün en hassas olduğu konu misafirlerimizin memnuniyeti ve hijyenimizdir" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.12 10:39 - Son Güncellenme: 2018.09.12 10:51 - HABER MERKEZİ
A