Akademik oda başkanları Bursa'nın sorunlarını masaya yatırdı (ÖZEL HABER)

Akademik oda başkanları Bursa'nın sorunlarını masaya yatırdı (ÖZEL HABER)

Bursada Bugün köşe yazarlarıyla bir araya gelen 14 akademik oda başkanı ve temsilcisi, Bursa'nın sorunlarını masaya yatırdı. Ulaşımdan tarıma, turizmden kentsel dönüşüme kadar her alanda sorunlar ve çözüm önerilerini paylaşan oda başkanlarının ortak isteği, Bursa'nın daha yaşanabilir bir kent olması.

2022.06.14 16:16 - Son Güncellenme: 2022.06.14 16:17 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Akademik oda başkanları Bursa'nın sorunlarını masaya yatırdı (ÖZEL HABER)

ERCAN ÇALIŞIR - GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın akademik oda başkanları ve temsilcileri, Bursada Bugün ev sahipliğinde kent meselelerini konuşmak için bir araya geldi. Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz, Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, Bursada Bugün köşe yazarları Mesut Demir, Hasan Boztürk ile Atilla Sağım'ın da hazır bulunduğu programda akademik oda başkan ve temsilcileri, kendi alanındaki kent sorunlarına uzman görüşler ile değinerek çözüm yollarını paylaştı.

TMMOB'ye bağlı Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı Fevzi Çakmak, Mimarlar Odası Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Maden Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilcisi Adnan Tepeuğur, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Başar Bulut, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Fulya Akfidan Sevim, Şehir Plancıları Odası Başkanı Murat İlkme, Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Engin Er, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ülkü Mercan Küçükkayalar, Tekstil Mühendisleri Odası Başkanı Füsun Tan Erken, Meteoroloji Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilcisi Feryan Biçkici, Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Bakar, Kimya Mühendisleri Odası 2. Başkanı Vedat Sezer, Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Zambak, Peyzaj Mimarları Odası 2. Başkanı Merve Ersoy Mirici, ulaşım, kentsel dönüşüm, deprem, sel, heyelan ve yangın gibi afetler, kentleşme, satış, nitelik, üretim ve denetim açısından konut, sanayi, tarihi doku, gıda ve sağlık alanında turizm, deniz, tarım, sanayi, Uludağ alan başkanlığı konularında çevre ve yer altı suları ile sürdürülebilirlik açısından enerji konularını masaya yatırdı. Bursa'nın sorunlarına dair çözüm yolları ele alındı.

Oda başkanı ve temsilcilerinin Bursa sorunlarına yönelik çözüm önerileri yakında Bursada Bugün'den takip edebilirsiniz.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.06.14 16:16 - Son Güncellenme: 2022.06.14 16:17 - HABER MERKEZİ
A