Mustafa Bozbağ güven tazeledi

Mustafa Bozbağ güven tazeledi

TFF 1. Lig Kulüpler Birliğinin seçimli toplantısında başkanlığa Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, yeniden seçildi.

2018.08.15 16:08 - Son Güncellenme: 2018.08.15 16:08 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mustafa Bozbağ güven tazeledi

Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulunda İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Ümraniyespor  Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu ve Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek yer  aldı.

Mustafa Bozbağ, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bir yıllığına daha yürütecek. Başkan Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden takımların maddi sorunlarına ve transfer yasaklarına değindi.

Kulüpler birliğinin seçimli toplantısında kulüplerin finansal  sıkıntıları ve sıkıntıların sebebiyet verdiği sportif sonuçları  değerlendirdiklerini aktaran Bozbağ, "Yapılan bu değerlendirmede, köklü  kulüplerimizden bir bölümünün geçmiş yönetimlerin faaliyetlerinden kaynaklanan  borçlar sebebiyle federasyon talimatları gereği uygulanan transfer yasağını  kaldıramadığı, bu sebeple de transfer ettikleri futbolculara lisans  çıkaramadıkları ve çoğunluğu altyapı takımlarından oluşan kadrolar ile mücadele  etmek zorunda kaldıkları görülmüştür." ifadelerini kullandı.

Bozbağ, finansal sıkıntıların yol açtığı transfer yasağının Spor Toto  1. Lig'de mücadele eden tüm kulüpleri etkilediğini ve ligin marka değerini  düşürerek sportif rekabetin oluşmasını engellediğini kaydetti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.15 16:08 - Son Güncellenme: 2018.08.15 16:08 - HABER MERKEZİ
A