Survivor'da bu haftaya kim elendi?

Survivor'da bu haftaya kim elendi?

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve sonuncu eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Peki, Survivor'da bu haftaya kim elendi?

2024.05.02 00:52 - Son Güncellenme: 2024.05.02 00:53 - Medya - MİLLİYET
A
Survivor'da bu haftaya kim elendi?

Survivor All Star'da Aleyna Kalaycıoğlu, takımı tarafından özgüveninin düşürüldüğünü söyledi. Sercan Yıldırım, bazı takım arkadaşlarının oyuna çıkmak istediğini ifade etti. Yunus Emre Özden, Nagihan ve Aleyna'ya sitem etti. 

'TİYATROLARI SİZE ANLATACAĞIM'

Yunus Emre, "Haftaya iki temiz galibiyetle başladık. Ardından 9-4'den verdiğimiz oyun bizi çok üzdü ama onun dışında yine bayrakta biten bir dördüncü oyun vardı. Parkurda bütün mücadele veren arkadaşlarımın kazanma isteğinden hiç şüphem yok. Bir kişi var ki yaptığı tiyatroları şimdi size anlatacağım. Kişi de Nagihan Karadere. Hanımefendi parkura geliyor, bakıyor, tırmanma falan var istekli bir şekilde ben oynayacağım bugün arkadaşlar diyor. Biz seni sırtımızda taşımaya mı geldik? Sen elin titriyor mu hiç gerçek bir sakatı yazarken? Sakatsan git kardeşim Türkiye'de ameliyatını ol. Bizim kaderimizi de etkileme, bize kenardan teknik direktörlükte yapma. Çünkü bizi bozuyorsun atışlarda" ifadelerini kullandı.

'OYUNLARA ÇIKMAMA SÖZ KONUSU'

Sercan Yıldırım, "Bir eleştiride bulunmak istiyorum. Son oyuna çıkacak ikili üçlü neyse artık biz kendi aramızda enerjisel olarak 'evet Atakan sende görüyorum o enerjiyi, Özgür sende görüyorum' gibi biz krizi çözebiliyoruz. Kızlara baktığımızda kim çıkacak dendiğinde suratlarda bir olumsuzluk, bir çıkmama söz konusu" diye konuştu.

'BENİM ÖZGÜVENİMİ KİM YERİNE GETİRECEK'

Aleyna Kalaycıoğlu şu ifadeleri kullandı:

İki tane atışım süper. Herkesten farklı bir şekilde çok güzel galibiyet elde etmişim. Nefise 3'te 1 yapmış ben 3'te 2 yapmışım. Takımda kim çıksın dendiğinde Nefise yorgun olduğu için beni öne sürüyor ama tüm takımda bir tane bile Aleyna çıksın laf duymuyorum. Şimdi benim özgüvenimi kim yerine getirecek.

'O GÜNLER BİTTİ'

Aleyna'nın oyun alanındaki hareketlerini eleştiren Yunus Emre, "Aleyna'ya bakıyoruz beni yeterince orada övmediniz. 29 ödül ceza aldım ben, ölüyorum burada. Hala ben Aleyna'nın burada amigoluğunu yapacaksam, bana kim ne yapacak arkadaş. Kendinize gelin, delirtmeyin beni. Kalkmışım ben buradan Aleyna'nın mental sağlığını düşüneceğim. O günler bitti. Biriniz düşünüyorsa mental sağlığı beni yükseltmeye çalışın." dedi.

Düello oyunu öncesi Murat Ceylan yarışmacılara tek tek duygu ve düşüncelerini sordu. Yarışmacılar sırayla yanıtladı.

'DEVAM EDEN BİR SAKATLIĞIM VAR'

Yasin, "Hiçbirimiz geleceği bilemeyiz tabii ki. Rakiplerime saygım var ve aynı zamanda hepsi çok güçlü. Devam eden bir sakatlığım var bunu oynayarak göreceğiz." dedi.

'EKSPERE GİRDİĞİMİZDE BENİM DE BİLEĞİM SAKAT'

Batuhan, "Bir şekilde ben elimden geleni yapacağım ondan sonrası kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız. Yasin'in bir sakatlığı var. Ekspere girdiğimiz için benim de bileğimden bir sakatlığım var ama Yasin'in ki biraz daha sıkıntılı. En hızlı Batuhan'ı düelloda görürsünüz" şeklinde konuştu.

'KONUŞMAYA GELMEDİM'

Yunus Emre, "Daha önce çıktım, evet. Bugün de çıktım, evet. Bir daha çıkarım ona da evet. Konuşmaya gelmedim. Parkura çıkmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

'STRESSİZ BİR DÜELLO GEÇİRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM'

Sercan, "Bugün çok nötrüm. Kendimi nötrledim çünkü stres yaparsam çıkamayacağımı biliyorum. Burada tamamen full konsantre olmam lazım. Duygusal bir karşılaşma olacak benim için çünkü Yunus Emre'yle karşılaşmak hiç istemiyordum. Onunla bu anı keyifli bir oyuna dökmeyi düşünüyorum. O yüzden stressiz bir düello geçireceğimi düşünüyorum" dedi.

DÜELLO 

Düellonun ilk turunda Batuhan, Yasin'i 5-2 yenerek eleme potasından çıktı. Sercan Yıldırım da, Yunus Emre'ye karşı 5-2 galip geldi. Düellonun final eşleşmesinde Yunus Emre'ye 6-4 yenilen Yasin Obuz adaya veda etti.

YASİN'İN SON SÖZLERİ

Survivor All Star'a veda eden Yasin oldu.

Yasin veda konuşmasını şu sözlerle yaptı: 

"Sakat sakat 16-17 oyun oynadım. Böyle olmasını ben de istemezdim ama gerçekten ayağım gitmiyordu artık. Parkuru artık kendime ayıp nerdeyse olmasa yürüyerek geçektim. Ancak bu kadar oluyordu. Bugün Batuhan'ı tebrik ediyorum beni yendi. Yunus Emre'yi tebrik ediyorum o da beni yendi. 4-4'e geldi uzatmaya geldi. Ama 4-4'ten sonra artık bitişti. 4-3 öne geçmeme rağmen yine olmadı yani. Ayağım izin vermedi maalesef çok üzgünüm. Buradan arkadaşlarıma verebileceğim en büyük öneri son bir ay çok çok dikkat etsinler bu işin şakası yok. Son bir ay kalmış sakatlık demeden oynamanız gerekiyor ve çok dikkat etmeniz gerekiyor. Herkes hakkını helal etsin hepinizi çok seviyorum. Mavi takımımla zaten vedalaşacağım söyleyeceklerim bundan ibaret. Kendinize iyi bakın buraya kadarmış."

SURVIVOR FRAGMAN

Survivor All Star yeni bölüm fragmanında Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı; Aleyna, Nefise ve Nagihan'ın yanına geldiğini belirtti. Aleyna, Yunus Emre'nin sinirlenince gözünün hiçbir şeyi görmediğini ifade ederken, Nagihan'ın 'Şimdi hiç bilinmeyenleri konuşmak zorundayım. Bir tarafta Yunus Emre var, bir tarafta da Aleyna var. Yunus Emre'yi koruyacağım diye Aleyna'yla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmelerin, kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşaması adınaydı.' sözleri dikkat çekti. Yunus Emre ile takım arkadaşlarının aralarında ne geçtiğini yeni bölümde öğreneceğiz.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.05.02 00:52 - Son Güncellenme: 2024.05.02 00:53 - MİLLİYET
A