Fatma Zühre Doğan

Fatma Zühre Doğan

Bu hafta neler yaşayacağız?

2024.04.21 15:43 - Son Güncellenme: 2024.04.21 15:43
A

Haftaya Ay Terazi burcunda başlıyoruz. Ay Salı gününe kadar Terazi burcunda hareket ediyor olacak. İkili ilişkilerin ön planda olduğu karşı tarafa odaklanacağımız, zihnimizi meşgul edeceğe benziyor. Ay güney ay düğümü kavuşumu geçmişte hali hazırda beklettiğiniz kararlar gündeme tekrar geliyor. Hafta sonuna kadar Merkür retroda olduğunu hesaba katarsak son gözden geçirmelerinizi yapabilirsiniz. Pazartesi günü ayrıca ay Merkür karşıtlığı sonrası gece saatlerinde Şiron ve Venüs karşıtlığı da devrede Satürn zorlayıcı açısı ayrıca belirsizliklere kontrolsüz güce işaret etmekte. Salı günü ay burç değiştiriyor ve öğleden sonra Akrep burcuna geçiyor. Ayın Akrep burcunda olmasıyla gizemli, sezgisel, krizi yönetimi gibi konularda gelişim kaydedilebilir. Ay gece yarısı Güneş karşıtlığı yapacak ve dolunay meydana gelecek. Ay güneş karşıtlığı gerilimli açılardır. Ayrıca ayın ilk zorlayıcı açısını Plüton ile yaptığını hesaba katarsak, gün genelinde sakin kalmak daha hayrımıza olacaktır. Perşembe gününün ilk saatlerinde Ay Satürn olumlu üçgen açısı gergin havayı bir nebze yumuşatsa da Merkür düz harekete dönmek üzere yavaşlıyor. Cuma günü Ay Mars ve Neptün açıları daha olumlu planlarınızı idealize edebilirsiniz. Cuma Sabah saatlerinde ay Yay Burcuna geçiyor. Ay ilk olumlu açısını Plüton ile yapacak. Heyecanlı ve iyimser havanın eseceği, yurtdışı bağlantılı durumlar, yüksek eğitim, medya temalı konular gündeme gelebilir. Pazar günü gün geneli hafta sonu olmasına rağmen oldukça hareketli gökyüzü konumuna işaret ediyor. Ay'ın Şiron Venüs açılıları uyumluyken Mars ve Neptün açıları zorlayıcı olması eyleme geçmeden tekrar tekrar düşünüp nihai kararları verirken iletişim kazalarına ve eylemlerimize dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor. Hermes Trismegeistus'un söylediği gibi 'İçerisi nasılsa dışarısı öyledir; Yukarısı nasılsa aşağısı öyledir; Evren nasılsa ruh öyledir' demiş ve Gökyüzü gördüğünüz gibi oldukça haraketli bu hafta nasıl geçecek ve burçlar nasıl etkilenecek gelin hep birlikte inceleyelim

Koç ve Yükseleni Koç olanlar: Pazartesi günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Boğa ve Yükseleni Boğa Olanlar: Pazartesi günü sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Cuma günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

İkizler ve Yükseleni İkizler Olanlar: Pazartesi günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınız, çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz. Haftanın son günü borç alacak verecek miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükseleni Yengeç Olanlar: Pazartesi günü aileniz, aile büyükleriniz ile birlikte vakit geçirebilir, hane ile ilgili istişarelerde bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hobilerinize, varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Cuma günü ise çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü ikili ilişkiler ortaklıklar konularında istişarelerde bulunabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan Olanlar: Pazartesi günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Cuma günü hobilerinize, varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son günü çalışma ortamınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak ve Yükseleni Başak Olanlar: Pazartesi günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Cuma günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz. Haftanın son günü hobilerinize varsa çocuklarınızla eğlenceli ve güzel vakit geçirebilirsiniz.

Terazi ve Yükseleni Terazi Olanlar: Pazartesi günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Cuma günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir. Haftanın son günü aile, ev, arsa konularında nihai kararlar verebilirsiniz.

Akrep ve Yükseleni Akrep Olanlar: Pazartesi günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.  Cuma günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat. Haftanın son günü yakın yerlere seyahatler, iletişim, medya konuları gündeme gelebilir.

Yay ve Yükseleni Yay Olanlar: Pazartesi günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Cuma günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz. Haftanın son günü para haneniz etkileniyor harcamalara dikkat.

Oğlak ve Yükseleni Oğlak Olanlar: Pazartesi günü iş ve kariyer alanında hareketlenme gündeme gelebilir. Salı Çarşamba ve Perşembe günleri kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Cuma günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz. Haftanın son günü kendinize vakit ayırabilir, girişimlerde bulunabilir, sportif aktivitelere katılabilirsiniz.

Kova ve Yükseleni Kova Olanlar: Pazartesi günü eğitim, yüksek eğitim, yurtdışı temalı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz. Haftanın son günü perde arkası olaylar, dedikodular, belirsizlikler, içe çekilebilir, bilinçaltı çalışmalarına yönelebilirsiniz.

Balık ve Yükseleni Balık Olanlar: Pazartesi günü borç, alacak verecek, miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yüksek eğitim, yurtdışı temalı konular gündeme gelebilir. Cuma günü Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Haftanın son günü kulüpler, dernekler, arkadaşlar gibi sosyal alanlarda bulunabilirsiniz.


A

Yazarın diğer yazıları

Yazarın Tüm Yazıları