CHP Bursa'da Osmangazi'deki yarış kızışıyor

CHP Bursa'da Osmangazi'deki yarış kızışıyor

CHP Bursa'da Osmangazi ilçe başkanlığı adaylığı için ismi öne çıkan isimlerden Av. Umut Mısır, Recep Çohan lehine adaylıktan çekildiğini kamuoyuna duyurdu.

2017.12.05 13:50 - Son Güncellenme: 2017.12.05 13:51 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CHP Bursa'da Osmangazi'deki yarış kızışıyor

CHP Bursa'da ilçe kongreleri süreci büyük bir heyecana sahne olurken Osmangazi'deki yarış kızışıyor...

Osmangazi ilçe başkanlığı için ismi öne çıkan isimlerden Av. Umut Mısır, Recep Çohan lehine adaylıktan çekildiğini kamuoyuna duyurdu.

"Daha önce doğrudan herhangi bir açıklamamız olmamasına rağmen, Bursa kamuoyunda daha önce konuşulan Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe başkanlığına adaylığım konusunda kimi açıklamalar yapmak zaruriyeti taşımaktayım" diyen Mısır, yaptığı açıklamada "Osmangazi de gerçekleşen delege seçimleri sonrası bir grup delege arkadaşımız, Osmangazi de küslükleri bitirebilmek ve 2019 yerel ve genel seçimlerinde partimizi başarıya ulaştırabilmek adına Osmangazi İlçe Başkanlığı'na adaylığım konusunda kimi öneriler getirmiş ve partimizin başarısı için layık görülen hiçbir görevden kaçınmamak adına ben ve ekip arkadaşlarım bu ulvi görev için çalışmaya başlamış idik. Gelinen süreçte, amacın Cumhuriyet Halk Partisinin başarı çıtasını yükseltebilmek ve Osmangazi'de, Bursa'da 2019 seçimlerini kazanabilmek olduğunu bilerek, arkadaşlarımızla görüşerek alınan ortak karar sonrası İlçe Başkanlığı için aday olmayacağımı buradan belirtiyorum" ifadelerini kullandı.

"2019 sürecinde, önemli olanın CHP'nin başarısı olduğuna inanarak,  bu yönde başarılı çalışmalar yaratacağına ve 2019 seçimlerinde yerelde iktidarı kazanacağına inandığımız daha önce omuz omuza siyaset yaptığım sayın Recep Çohan yönetiminde parti hizmetlisi olma bilinci ve şerefiyle görev alacağımızı da buradan belirtmekteyim" vurgusu yapan  Av. Umut Mısır, "Alınan tüm bu kararların, ortak akılla, arkadaşlarımızla görüşerek alındığını ve tek derdimizin Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı ve iktidarı olduğunu tekrar belirterek, yapılacak Osmangazi İlçe Kongresinde aday olan tüm partililerimize başarı dileklerimle Bursa ve Osmangazi CHP üyelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Siyasi kulislerde Av. Umut Mısır'ın son açıklamasıyla birlikte Osmangazi ilçe başkanlığı yarışında ibrenin Çohan yönünde ağırlık kazandığı yorumları yapıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.05 13:50 - Son Güncellenme: 2017.12.05 13:51 - HABER MERKEZİ
A