Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu

Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.

2024.04.16 01:20 - Son Güncellenme: 2024.04.16 01:22 - Medya - MİLLİYET
A
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da Furkan Kızılay konseyde yaşadıklarının Survivor tarihinin ilk 5'ine girecek kadar etkili olduğunu ifade etti. Nagihan Karadere, Mavi takımdan Seda ile Damla Can için ağır sözler söyledi. Aleyna Kalaycıoğlu, tehlikeli 4 kişi olduğunu, her an patlamaya hazır olduklarını belirtti. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. Üçüncü eleme adayı belli oldu. 

'SURVIVOR TARİHİNİN İLK 5'İNE GİRER'

Furkan Kızılay, "Dün akşam yaşadığımız konsey bence Survivor tarihinin ilk 5'ine girer, açık ve net. Dinlerken hem şaşırdım hem böyle gülmeye başladım, sinirlerim bozuldu. Bize ne yaşattılar anlamadım. Damla konuya bir girdi, teker teker böyle Nagihan'la ilgili olan olayları saydı. Nagihan'ın sakatlığından hiç bahsetmedi. Nagihan'ın bu zamana kadar yaptıkları ortada. Bizim takımın da Nagihan'a çok sabırlı davrandığını düşünüyorum açıkçası" dedi.

NAGİHAN'DAN SERT SÖZLER

Nagihan bir süredir Damla Can ve Seda Ocak'la yaşadığı tartışmalarla ilgili konuştu. Nagihan şu ifadeleri kullandı:

Bunlara kadar düşmüşsünüz. Bu kadar acizsiniz, bu kadar kıskançsınız. Benim buradaki varlığım, benim buradaki güçlü savaşım hepinizi rahatsız ediyor. Etmeye de devam edecek. Çünkü istiyorlardı ki ben buradan 'bay bay' diyip gideyim istiyorlardı ama olmadı. İnsanları kandırmaktan, algı yapmaktan, beni kötülemekten başka bir amacı olmayan Mavi takım ama özellikle Seda ve Damla üzerime oynuyorlar. Ben her zaman istikrarlıyım, hiç kimseden korkmam.

'KARŞIMIZDA ÇOK TEHLİKELİ BİR DÖRTLÜ VAR'

Aleyna Kalaycıoğlu oyun alanında şahit olduğu tartışmalarla ilgili yorum yaptı. Aleyna, "Karşımızda çok tehlikeli bir dörtlü var. Nagihan, Damla Can, Seda, Merve. Yaşanmışlıkları çok büyük ve geçmişten kalan kinleri var içlerinde. Hepsini halının altına süpürmeye çalıştılar bu zamana kadar. Olay bireyselliğe döndüğü sürece aralarındaki taht kavgaları hiçbir zaman bitmeyecek ve aslında çok büyük şeyleri alevlendirecek." dedi.

YAMAN'DAN AÇIK DAVET

Dokunulmazlık oyunu öncesinde Yaman Keleş düelloya dair düşünceleri dile getirdi. Yaman, oynayacakları oyundan sonra Yunus Emre'nin, bir sonraki oyundan sonra da Sercan Yıldırım'ın gelmesini istediğini ifade etti.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA FARK GELDİ

Erkek eleme haftasının üçüncü eleme oyununda fark geldi. Mavi takım 12-6'lık skorla Kırmızı takımı yenerek dokunulmazlığı kazandı. Takım ödül olarak kıymalı kol böreği yedi.

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI

Kırmızı takımdan adı en fazla çıkarak üçüncü eleme adayı olan yarışmacı Yunus Emre Özden oldu.

'PARKURA ÇIKIP BİRAZ EĞLENECEĞİM'

Yunus Emre, "Survivor'a gelme sebebim parkur, zorluk. Ödüller değil. Ödül cezası beni yormuyor. Buraya gezelim görelim programına gelmedim, Survivor'a geldim. O yüzden de parkura çıkmama cezası bana ağır gelmişti ondan ötürü parkura çıkıp biraz eğleneceğim." dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.04.16 01:20 - Son Güncellenme: 2024.04.16 01:22 - MİLLİYET
A