Nihal Candan hakkında gelişme!

Nihal Candan hakkında gelişme!

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Davayı yakından takip eden isimlerden olan gazeteci Emrullah Erdinç, tahliye kararına müşteki avukatlarının itiraz ettiğini ve itirazın haklı bulunması durumunda Nihal Candan'ın yeniden cezaevine girebileceğini ifade etti.

2024.04.30 00:09 - Son Güncellenme: 2024.04.30 00:09 - Güncel - MYNET
A
Nihal Candan hakkında gelişme!

Kamuoyunun yakından tanıdığı Bahar ve Nihal Candan kardeşler suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddiaları gibi suçlamalarla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklanmıştı. Marmara Cezaevi'nde bulunan Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Nihal Candan'ın anoreksiya hastalığı nedeniyle kilo kaybettiği ve bağışıklık sisteminin çökmek üzere olduğu iddia edilirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

"MÜŞTEKİ AVUKATLARI İTİRAZ ETTİ"

Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından Candan davasıyla ilgili mahkemeye itiraz belgelerini paylaştı. Erdinç paylaşımında "Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesine müşteki avukatları itiraz etti. İtiraz haklı görülürse Nihal Candan'a yeniden cezaevi yolu gözükecek. İşte o itirazın belgesi" ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.30 00:09 - Son Güncellenme: 2024.04.30 00:09 - MYNET
A