İBB voleybolda sezonu açtı

İBB voleybolda sezonu açtı

Efeler Voleybol Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Erkek Voleybol Takımı, yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.

2018.08.28 16:11 - Son Güncellenme: 2018.08.28 16:11 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İBB voleybolda sezonu açtı

Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen sezon açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İBB Spor Kulübü Başkanı Celalettin Deniztoker, teknik ekip, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

Yeni sezonun voleybol camiasına hayırlı olmasını dileyen İBB Spor Kulübü Başkanı Celalettin Deniztoker, "Voleybol sporunda senelerdir başarı elde eden kulübümüz aynı motivasyonla devam edecek" dedi.

Bir zamanlar tesis fakiri olunduğunu dile getiren  Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, günümüzde tesis anlamında zenginlik yaşandığını dile getirdi. Üstündağ, ''Geçen yıl 1 yabancıyla Efeler Ligi'nde devam eden, kadroya giremediği zaman pilot takım uygulamasıyla model olan İBB, bu sene de milli ve yerli sloganıyla hiç yabancısız sadece milli takımlarda olan ve Türkiye'de oynamış ve oynayacak sporcularla Efeler Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde oynama kararı aldı. Bugün Avrupa Ligi'nde 3'üncü olan milli takımın 4 oyuncusu İBB Spor'da oynuyor. Bu da milli takım adına gurur vericidir''diye konuştu. 



Dünyada en fazla lisanslı sporcuya sahip olduklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mevlüt Uysal, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi kulübümüz şu anda en fazla lisanslı sporcusu olan kulüp. Şu anda gençlere en fazla imkan sağlayan, en fazla yatırım yapan kulüp. Gerçekten baktığımız zaman şu anda lisanslı  sporcu olarak 4 bin 500'ün üzerinde. Bunun içerisinde izcileri dahil ettiğimiz zaman 40 binin üzerinde lisanslı sporcu oluyor ki gerçekten baktığımız zaman bir kulüp adına Türkiye'de en büyüğüz. Bir hedef konuldu. Bu hedef başarıdan önce gençlerimize imkan sağlamak. O imkan sunulunca başarı da beraberinde geliyor. Tabii yabancı sporcusu olmayan tek takım olmakla birlikte, hiç yabancı oyuncu oynatmadan şampiyon olursak asıl o zaman başarı geldi demektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sporcuların imzaladığı 34 numaralı forma İBB Başkanı Mevlüt Uysal'a hediye edildi. Topluca çekilen fotoğrafın ardından ise sezon açılışı kesilen pasta ile kutlandı.  Öte yandan İBB Spor Kulübü Voleybol Takımı, sezon açılışını gösteri maçı yaparak gerçekleştirdi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.28 16:11 - Son Güncellenme: 2018.08.28 16:11 - HABER MERKEZİ
A