Bursa'da yeni yönetimlerden Bursa Ticaret Borsası'na ziyaret

Bursa'da yeni yönetimlerden Bursa Ticaret Borsası'na ziyaret

Bursa Ticaret Borsası, (BTB) geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimler sonucu göreve gelen, Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği yönetimini ve Bursa Kasaplar Esnaf Odası yönetimini ağırladı.

2018.02.14 14:38 - Son Güncellenme: 2018.02.14 14:39 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da yeni yönetimlerden Bursa Ticaret Borsası'na ziyaret

Bursa Ticaret Borsası`nda gerçekleşen ziyarette BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri; göreve yeni gelen Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği Başkanı Aydın Akyol ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursa Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Muhsin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği yönetimine hayırlı olsun dileklerini sunan BTB Başkanı Özer Matlı, hal esnafının önemli olduğunu belirtti. Kendisinin de köylerle ve çiftçilerle yakın bağı olduğunu, üreticinin ve hal esnafının derdini en iyi şekilde bildiğini ifade eden Matlı, Borsa olarak hal esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi.

Yine yakın zamanda yapılan seçimler sonrasında seçilen Bursa Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Muhsin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik eden Özer Matlı, yeni yönetime başarılar diledi. Matlı, yapılan görüşmede kasapların sorunlarını da dinledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.14 14:38 - Son Güncellenme: 2018.02.14 14:39 - HABER MERKEZİ
A