Bursa, Bursaspor'u Bursada Bugün'den izledi

Bursa, Bursaspor'u Bursada Bugün'den izledi

Türkiye'nin en büyük yerel internet medyası Bursada Bugün, kent genelinde bir ilke imza atmayı başardı. Bursada Bugün TV ilk kez Bursaspor'un maç anlatımını canlı yayınla izleyicilerle buluşturdu.

2019.04.20 11:17 - Son Güncellenme: 2019.04.20 11:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursa, Bursaspor'u Bursada Bugün'den izledi

Ocak ayında yayın hayatına başlamasına rağmen, Bursa'nın büyük ilgi gösterdiği Bursada Bugün TV, şehirde önemli bir başarıya imza attı. Şehirde yayın yapan internet televizyonları içinde ilk kez Bursada Bugün TV, Bursaspor'un Kasımpaşa deplasmanında oynadığı Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını canlı anlatımla tüm izleyenleriyle buluşturdu.

İNTERAKTİF HEYECAN

Türkiye'nin en büyük yerel internet medyası Bursada Bugün'e bağlı olarak yayın yapan Bursada Bugün TV'nin başarılı yönetmeni Kaan Vardar'ın rejisiyle şehrin önemli spor gazetecilerinden Serkan Yetişmişoğlu'nun değerli yorumları ve Mehmet Ali Ekmekçi'nin sunumuyla 'Timsah Saati' programında Süper Lig'in 29'uncu haftasının açılış maçında Kasımpaşa- Bursaspor müsabakasının heyecanı interaktif bir biçimde Bursalılarla birlikte yaşandı.



YEPYENİ BİR SOLUK

Sosyal medya, radyo ve internet sitesinden toplamda 100 bine yakın erişimin sağlandığı yayını 8 binin üzerinde izleyici, Bursada Bugün TV'de takip etti. Taraftarın mesaj yağmuruna tuttuğu Timsah Saati, Bursa'ya yeni bir soluk getirirken, Bursasporluların da buluşma adresi oldu. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler bundan sonra Bursaspor karşılaşmalarını maç günlerinde Timsah Saati programından takip edecek.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.20 11:17 - Son Güncellenme: 2019.04.20 11:22 - HABER MERKEZİ
A