"Balıkesirspor maçı ile çıkış yakalayabiliriz"

"Balıkesirspor maçı ile çıkış yakalayabiliriz"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Musa Aydın, "2 maçtır kaybetmiyoruz. Sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçını kazanırsak, iyi bir çıkış yakalarız" dedi.

2013.10.08 13:57 - Son Güncellenme: 2013.10.08 13:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Balıkesirspor maçı ile çıkış yakalayabiliriz"

SON SANİYEDE ATTI

Musa Aydın, deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon maçından puanla dönmelerinin çok iyi olduğunu belirtti. Müsabakanın son saniyelerde attığı golle takımına 1 puanı kazandıran Musa Aydın, şöyle devam etti:

"GOLÜMLE KEŞKE 3 PUAN KAZANSAYDIK"

"Golün güzelliği başka ama son dakikada gelmesi ayrı bir sevinç yarattı. Keşke 3 puanla ayrılabilseydik ama olmadı. Saha zemininin kötü oluşu futbolumuzu olumsuz etkiledi. Ama herşeye rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ve 1461 Trabzon beraberliği ile nefes aldık."

"SAKATLAR ARAMIZA KATILIYOR"

Lige milli maçlar için verilen aradan sonra grup lideri Balıkesirspor ile karşılaşacaklarını belirten Musa Aydın, daha sora şunları söyledi:

"Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Kazanırsak üst sıralara doğru olan tırmanışımızı sürdürürüz. Ekigho ve Adiloviç gibi önemli eksiklerimiz Balıkesirspor maçında takımdaki yerlerini alabilecek. Onların da yeniden aramıza katılması ile birlikte gücümüz iyice artacak. Taraftarlarımızın da muhteşem desteği ile Balıkesirspor maçından da zaferle ayrılacağımıza inanıyorum."

KALPAR:"HEDEF ÜST SIRALAR"

Öte yandan takımına izin veren teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Yorucu bir süreç geçirdik. Üst üste maçlar oynadık. 3 günlük dinlenme takımımıza iyi gelecek. Samsunspor Kulübü olarak bizim hedefimiz her zaman üst sıralardır. Bunu başarabilecek potansiyele de sahibiz" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 13:57 - Son Güncellenme: 2013.10.08 13:58 - HABER MERKEZİ
A