Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'un eleştirisine yanıt

Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'un eleştirisine yanıt

Sağlık Bakanı Koca, şarkıcı Gökhan Özoğuz'un sosyal medyadan yaptığı vaka sayısı eleştirilerine yanıt verdi. Koca, "Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var" dedi.

2021.04.14 23:31 - Son Güncellenme: 2021.04.15 01:29 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bakan Koca'dan Gökhan Özoğuz'un eleştirisine yanıt
05:34 İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek: Artık yapacak başka bir şey yok

İLGİLİ VİDEO

İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek: Artık yapacak başka bir şey yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Athena grubunun solisti şarkıcı Gökhan Özoğuz'un soyal medyadan "Tavan yapan Vakalardan Ben neden sorumluyum ya? 1 senedir kendimle konuşmaktan şizofren oldum, kongreye falan da yok. Sayın Fahrettin Koca aşıları etrafa saçmadan bir de bizi mi Aşılasanız acaba, belki biter Virüs. Boş boş Kapanacağımıza onu mu denesek?" eleştirilerine Twitter'dan yanıt verdi.

"ARTAN VAKA SAYISINDA SUÇUMUZ YOK SORUMLULUĞUMUZ VAR"

Koca açıklamasında "Gökhan Bey kardeşim, sorumluluk suçlamak manasına gelmez. Artan vaka sayısında suçumuz yok sorumluluğumuz var. 84 milyon beraber artırmadık vaka sayılarını ama birlikte mücadele etme sorumluluğumuz var. Destek olacağınızdan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

BİR PAYLAŞIM DAHA

Gökhan Özoğuz, "Sayın Koca Bizler Her zaman seve seve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu Mücadelemiz sırasında, Özellikle Aşı konusundaki gayretlerinizin de, Halkımızın Can güvenliği için artmasını rica ediyoruz." paylaşımı yaptı.

Daha sonra Gökhan Özoğuz'un yeni paylaşımına yönelik açıklama yapan Bakan Koca, "Gökhan Bey, tekrar merhaba. Hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştıkça zorluklar kolaylaşacak. Aşı konusunda gerçek, algılanandan kat kat iyi, daha da iyi olacak. Mesajınız için teşekkürler" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.14 23:31 - Son Güncellenme: 2021.04.15 01:29 - HABER MERKEZİ
A