Zafer Partisi Bursa B.B.B. Adayı Bayram Kazancı: Artık karşılarında ana muhalefet yok baba muhalefet var

Zafer Partisi Bursa B.B.B. Adayı Bayram Kazancı: Artık karşılarında ana muhalefet yok baba muhalefet var

Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Köşe Yazarı Hasan Boztürk'ün sunduğu 'Biz Bize' programının konuğu Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı oldu. Kazancı, "Bütün problemleri sığınmacı sorununu ortadan kaldırarak çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

2024.03.28 15:25 - Son Güncellenme: 2024.03.28 15:33 - Bursa Bölge - AYSIN KOMİTGAN
A
Zafer Partisi Bursa B.B.B. Adayı Bayram Kazancı: Artık karşılarında ana muhalefet yok baba muhalefet var

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve Köşe Yazarı Hasan Boztürk'ün sunduğu 'Biz Bize' programının konuğu Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı oldu.

Zafer Partisi Bursa B.B. Başkan Adayı Bayram Kazancı'nın konuşmasından satır başları söyle;

''BU SEÇİMDE NE OLACAĞINI HİÇ BİR SEÇİM ANKETİ KESTİREMEYECEK''

Anket şirketlerinin bilmediği bizim bir gençliğimiz geliyor, ben Türk gençliğine çok inanıyorum. Dedelerden oy istemiyorum dedelerini ikna eden torunlardan oy istiyorum. Bütün adayları karşılaştırın oy verin ben en iyisine oy verin ben en iyisi olduğumu iddia ediyorum. Herkes eşit şartlarda olsa ben seçimi %80'le kazanırım. Biz Türk gençliğinin geleceği için çalışıyoruz.

''SIĞINMACI POLİTİKASININ TEMELİ YEREL SEÇİMDİR''

Bursa'da 600 yüz bin sığınmacı var, çocuklarımız onlarla aynı sınıfa gidiyor ve o yüzden bizi anlıyorlar. Sığınmacılar hastanelerde, eczanelerde her yerde her hizmetten ücretsiz yararlanıyorlar benim yapacağım ilk şey şu belediye üzerinden verilen bütün yardımları kesmek olacak.

''BÜTÜN PROBLEMLERİN BÜTÜN SEBEBİ SIĞINMACILAR''

Bursa'da kiraları düşürmenin tek çözümü sığınmacıları göndermek, Altıparmak'ı görüp bize oy vermemek ihanettir. Bursa artık bir Türk şehri değil, Bursa artık bir sığınmacı şehri. Emekli maaşının artması için sığınmacılar gidecek, hükümet emeklilerden parayı alıp sığınmacılara bakıyor emekli maaşının yükselmesi bu şekilde mümkün değil.

''ALTIPARMAK VE ÇARŞAMBA'DA İKİ İŞİ AYNI ANDA YAPACAĞIZ''

Depremde kentsel dönüşüme Altıparmak ve Çarşamba'da başlayacağız, Çarşamba gettosunu kaldıracağız. 3 ay içerisinde orada bir tane sığınmacı kalmayacak, hiçbir sığınmacıya orada ev vermeyeceğiz evleri yapılana kadar vatandaşlarımızın kiralarını biz ödeyeceğiz.

''TRAFİK SORUNUNU BURSA'DA ÇALIŞMA SAATLERİNİ DEĞİŞTİREREK ÇÖZECEĞİZ''

İster AKP ister CHP ikisi de gelse 50 sene bu trafik sorununu çözemezler, biz yapısal olarak çözeceğiz.

Herkes 8-6 çalışmak zorunda değil, çalışma saatlerini değiştireceğiz sadece bu yöntemle 3 ayda trafik sorununun %30'unu çözerim. İkinci çözüm ise sanayinin öbür tarafına 4 tane modern şehir yapacağız, o şehirleri de Bursa'ya hızlı trenle bağlayacağız. Herkes kendi bölgesinde çalışacak.

''3 AYDA BİR PARTİ İL BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPACAĞIZ''

Büyükşehir Başkanlığı bir liderliktir, şehrin liderliğidir. Bütün tarafları bir tarafa toplama konuşma yapmaktır, Ben belediye başkanı olduğumda 3 ayda bir parti il başkanlarıyla toplantı yapacağım. Siz benim yerimde olsanız nasıl projeler yapardınız diye soracağım o projeleri isteyeceğim, o projeleri beraber yapacağız.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.28 15:25 - Son Güncellenme: 2024.03.28 15:33 - AYSIN KOMİTGAN
A