YEK Okulları Gazetecilik Kulübü'nden Bursaspor röportajı

YEK Okulları Gazetecilik Kulübü'nden Bursaspor röportajı

YEK Anadolu Lisesi'nin Gazetecilik Kulübü öğrencileri, Bursaspor İnfo Yatırım'ın iki yetenekli basketbolcusu Berk Can Akın ve Mehmet Nihat Atalan'la röportaj yaptı.

2024.05.09 17:46 - Son Güncellenme: 2024.05.09 18:41 - Eğitim - SERKAN YETİŞMİŞOĞLU
A
YEK Okulları Gazetecilik Kulübü'nden Bursaspor röportajı

YEK Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi'nin Gazetecilik Kulübü öğrencileri, Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren Bursaspor İnfo Yatırım'ın iki basketbolcusu Berk Can Akın ve Mehmet Nihat Atalan'la röportaj yaptı.

YEK GAZETECİLİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ SORDU

Okul Öğretmenleri Dicle Teberoğlu ve Elif Salman'ın koordine ettiği Gazetecilik Kulübü Lise 1. sınıf öğrencileri Ece Yetişmişoğlu, Taha Enes Özcan, Ege Yetişmişoğlu ve Mustafa Kaan Adalıoğlu, yeşil-beyazlı takımın yetenekli basketbolcuları; 21 yaşındaki uzun forvet Nihat Atalan ve 19 yaşındaki skorer guard Berk Can Akın ile Tofaş Spor Salonu'nda antrenman öncesinde bir araya geldi.

NİHAT ATALAN VE BERK CAN AKIN'LA RÖPORTAJ

YEK Gazetecilik Kulübü öğrencileri, Okul Gazetesi'nde kullanmak üzere yaptıkları röportajda, basketbolculuk kariyeri ve takımlarıyla ilgili sorular sordu.
Bu sezon başarılı maçlar çıkaran Potanın Timsahları'nın iki genç yeteneği de öğrencilerin sorularına samimi yanıtlar verdi.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2024.05.09 17:46 - Son Güncellenme: 2024.05.09 18:41 - SERKAN YETİŞMİŞOĞLU
A