Xiaomi, Mi Mix 3'ü o ülkede sunabilir!

Xiaomi, Mi Mix 3'ü o ülkede sunabilir!

Xiaomi, pek çok elektronik ürün alanında farklı fiyat seçenekleri ile her kitleye hitap edebilen bir marka. Akıllı telefonlar ise muhtemelen bu alanda yaptığı en iyi iş. Giriş segmentinden, en üst düzey oyun telefonuna kadar herkese hitap etmeyi başaran Xiaomi, çok yakında amiral gemisi modellerinden birisini ve dahasını Amerika için sergileyebilir gibi gözüküyor. Evet, Mi Mix 3'ten bahsediyoruz.

2018.11.07 08:45 - Son Güncellenme: 2018.11.07 08:45 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Xiaomi, Mi Mix 3'ü o ülkede sunabilir!

Xiaomi, Amerika için çok aktif bir marka değil. Ancak görünüşe göre bu konudaki durumunu değiştirmek istiyor. Xiaomi'nin Kuzey Amerika Operasyonel Proje Müdürü Aaron Yang, geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden kullanıcıları 8 Aralık'ta gerçekleşecek etkinliğe davet etti. 8 Aralık'ta yapılacak etkinlik New York'ta gerçekleştirilecek ve Xiaomi açısından da ilk olma özelliği taşıyacak.

Xiaomi, başta da söylediğimiz gibi Amerika pazarında pek etkin bir marka değil. Firma Amerika'da Mi Box, 360 Kamera ve taşınabilir batarya gibi kısıtlı sayıda ürünü satıyor. Ancak bu ürünler de ara ürünler, markanın ünlü ve yıldız ürünleri değiller. Bu etkinlik ile birlikte Xiaomi, Amerika pazarına gerçek bir giriş yapabilir.

Mi Mix 3 hakkında bazı iddialar bulunuyor!

Xiaomi'nin Mi Mix serisi, üst seviye performansa odaklanmış amiral gemisi modelleridir. Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan ve tanıtılan Mi Mix 3, henüz belirli yerlerde ulaşılabilir halde. Aaron, bu etkinlikle alakalı net bilgiler vermedi. Ancak bildiğimiz şey Xiaomi'nin 8 Aralık tarihinde yapacağı etkinlikte "En son ve en iyi" ürünlerini tanıtacağı. Bu işaretler ise, Amerika pazarına sıkı giriş yapmayı bekleyen Xiaomi için Mi Mix 3'e işaret ediyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.11.07 08:45 - Son Güncellenme: 2018.11.07 08:45 - HABER MERKEZİ
A