WhatsApp, Android Beta uygulamasını güncelledi: İşte yenilikler

WhatsApp, Android Beta uygulamasını güncelledi: İşte yenilikler

Android Beta uygulamasını güncelleyen WhatsApp, kullanıcıların medya içeriklere emoji ve çıkartma ekledikleri arayüzü güncelledi. Ancak yeni arayüz henüz kullanıcıların erişimine açılmamış durumda.

2019.03.12 18:23 - Son Güncellenme: 2019.03.12 18:23 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
WhatsApp, Android Beta uygulamasını güncelledi: İşte yenilikler

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığı ile yeni bir güncelleme yayınlayarak Android beta uygulamasını 2.19.71 sürümüne yükseltti. Yeni Android beta sürümünün kodları arasında resim, video ve GIF'lere ekleyebileceğiniz çıkartmalar ve emojilerin arayüz geliştirmeleri bulunuyor.

Yeni arayüz ile birlikte herhangi bir resim, video ya da GIF'e çıkartma ya da emoji eklemek istediğinizde eskisi gibi yukarıdaki emoji ikonuna dokunuyorsunuz. Açılan arayüzde çıkartmalar ve emojiler için iki ayrı sekme yer alıyor. Bu sayede emojiler ile çıkartmaları birbirinden daha kolay ayırabiliyorsunuz.

Ayrıca arayüze istediğiniz çıkartma ve emojiyi daha kolay bulabilmeniz için bir arama motoru da eklenmiş durumda. Ancak bu arama motoru bazı WhatsApp sürümlerinde görünmediğinden WhatsApp çıkartma ve emoji ekleme arayüzünün son hali henüz beta kullanıcılarının erişimine açılmış değil.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.12 18:23 - Son Güncellenme: 2019.03.12 18:23 - HABER MERKEZİ
A