Üreticiler, Bursa'da tarım ve hayvancılık fuarlarını gezdi

Üreticiler, Bursa'da tarım ve hayvancılık fuarlarını gezdi

Altınova ilçesindeki üreticiler, TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ'nin Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) iş birliğiyle düzenlediği Bursa 15. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (BURTARIM 2017) ile Bursa 10. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı'nı ziyaret etti.

2017.10.13 16:24 - Son Güncellenme: 2017.10.13 16:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Üreticiler, Bursa'da tarım ve hayvancılık fuarlarını gezdi

Üreticiler, Altınova Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Çiftlikköy Ziraat Odası koordinesinde 4 otobüsle Bursa'daki fuarı gezerek stantları ziyaret etti.

Altınova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mesut Ünal, yaptığı açıklamada, üreticilerin teknolojileri yerinde görme fırsatı bulduğunu kaydetti.

Ünal, "Üreticilerin ihtiyaçları olan fidan, fide, araç, gereç ve makineleri yerinde inceleme ve fiyatlarını öğrenme ortamı sağlandı. Üreticilerimiz, yatırım öncesi bilgi sahibi olarak kaynaklarının daha verimli kullanılması konusunda bilgilendiler. Üreticilerimizle yaptığımız teknik gezilere destek olan belediye başkanlarımıza üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlçe Müdürlüğü personeli refakatinde yapılan ziyarette stantları gezen üreticiler, fuarın bölgedeki en kapsamlı fuar olduğunu ve birçok yeniliği yerinde görme imkanı bulduklarını belirtti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.13 16:24 - Son Güncellenme: 2017.10.13 16:37 - HABER MERKEZİ
A