Trabzon'un İranlıları çıtayı yükseltti

Trabzon'un İranlıları çıtayı yükseltti

Trabzonspor'un İranlı oyuncuları Vahid Amiri ve Majid Hosseini, bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşayarak, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini söyledi.

2018.09.10 11:51 - Son Güncellenme: 2018.09.10 11:51 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Trabzon'un İranlıları çıtayı yükseltti

Trabzonspor dergisinin eylül sayısına röportaj veren İran Milli Takımı'nın yıldız oyuncuları Vahid Amiri ve Majid Hosseini, kısa zamanda bordo-mavili kulüpte yakaladıkları uyumla dikkat çekiyorlar. Khorramabad Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra spor yöneticiliği konusunda yüksek lisans yapan Vahid Amiri ve beden eğitimi bölümünde okuyan Majid Hosseini, hedefleri doğrultusunda Trabzonspor'a gelerek önemli bir adım attıklarını belirtiler.

HER ŞEYİ ALLAH'TAN İSTERİM

Vahid Amiri, İran'da küçük çocukları tespit etmek için bir çalışma yapılmadığını belirterek, "Bu nedenle 19 yaşından sonra kariyerim başladı. Tüm bunlara rağmen hedefime ulaştım. Umarım tüm gençlere örnek olurum. Benim hayatımda belli katmanlar vardır. İlk sırada Allah geliyor. Her şeyi Allah'tan isterim. İkinci sırada annem ve babam var. Benim için çok dua edip hep destek vermişlerdir. Maddi açıdan normal ailelerden bir kat aşağıdaydık. Ne paramız ne de torpilimiz vardı. Her şeyi kendi çabamızla elde ettik. Elimden geldiğince çaba harcadım, acı çektim, ama hedefimi düşündüğüm zaman rahatladım. Sonuç olarak verdiğim tüm sözleri tutmanın mutluluğunu yaşadım" diye konuştu.

EN GÜZEL TEKLİF TRABZONSPOR'DAN

Trabzonspor'da sözleşme imzalayarak büyük bir sorumluluk aldığını belirten Amiri, "Dünya Kupası sonrası en güzel teklifi Trabzonspor'dan aldım. Trabzonspor'un köklü ve büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Sözleşmeyi imzaladığım zaman büyük bir sorumluluk aldığımı da anladım. Allah'a şükür ki her şey takımın başarı elde etmesi için hazır. Hepimizin amacı taraftarlarımızın beklentilerini karşılayıp başarılı olmak. Trabzonspor'da büyük başarılar elde etmek istiyorum. İran'da şampiyonluk yaşadım. Şimdi yeni bir hedefe yürümek zamanıdır.Benim Trabzonspor'daki tek hedefim şampiyonluk yaşamak. Bu hedefim için de savaşmaya geldim" diye konuştu.

 GÜNDE 5 SAAT ANTRENMAN

Tahran'da dünyaya geldiğini anlatan Hosseini, "Futbola 10 yaşında Şahin Kulübü'nde başladım. Antrenörüm, annemle konuşarak yetenekli olduğumu ve futbola devam etmem gerektiğini söyledi. Yaptıkları konuşma, sorunu çözdü ve ailemin futbola bakışını değiştirdi. Bu kulüpte geçirdiğim üç yılın sonunda milli takıma davet edildim. Sonrasında tüm yaş gruplarında milli takım forması giydim. 16-18 yaş arası finansal açıdan zorluklar yaşadım. O dönem kendime profesyonel futbolculuk hedefini koydum ve çok çabaladım. Günde normalde iki saat antrenman yaparken, bunu beş saate çıkardım. Bu şekilde hedefime ulaştım ve aileme de katkı sağladım" şeklinde konuştu.

TRABZON DOĞRU KARAR

Trabzonspor'a gelerek doğru bir karar verdiğine inandığını söyleyen Hosseini, "Bu takıma gelmeyi çok hayırlı görüyorum. Umarım takımım için de hayırlı olur. Burada taraftarlar çok iyi. Takıma ve bizlere karşı büyük sevgi besliyorlar. Ayrıca Vahid ile birlikte aynı takımda oynamak da çok güzel. Hedefim en iyi futbolumu sergileyip, takımımın başarılarına ve şampiyonluğuna katkı sağlamak" açıklamasında bulundu.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.10 11:51 - Son Güncellenme: 2018.09.10 11:51 - HABER MERKEZİ
A