TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene: Bizden çok daha iyi oynadılar

TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene: Bizden çok daha iyi oynadılar

Lenovo Tenerife karşısında çeyrek final serisini kaybederek Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene, "Dürüst olmalıyız bizden çok daha iyi oynadılar. Böyle iyi bir takıma karşı maça yavaş başlayıp, 15 sayı farkı veremezsiniz" dedi.

2024.04.17 23:41 - Son Güncellenme: 2024.04.17 23:42 - Spor - BÜLTEN
A
TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene: Bizden çok daha iyi oynadılar

Basketbol Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi son maçında İspanya temsilcisi Lenovo Tenerife'ye deplasmanda 78-55 yenilerek seriden 2-1 mağlup ayrılan ve Dörtlü Final biletini rakibine kaptıran TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lenovo Tenerife'nin kendilerinden çok daha iyi bir oyun sergilediğini belirten Ene, şu ifadeleri kullandı, "Öncelikle çok iyi bir takıma karşı oynadık. İç sahada uzun süredir kaybetmeyen bir takım. Dürüst olmalıyız bizden çok daha iyi oynadılar. Özellikle bu maçta. Seriyi biz ilk maçta kaybettik çünkü kazanma şansı yakalayıp değerlendiremedik. Hatalar yaptık. Orada o şansı değerlendirmeliydik. Mental olarak toparlayıp ikinci maçı kazanıp buraya gelmek kolay değildi. Bu maça da ilk beşimiz kötü başladı. Rotasyon yaptık. Bu seviye için hala yeterli tecrübede değiliz. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kötü günlerimiz de oldu ama yine de savaşmayı bırakmadık. Oyuncularımın gösterdiği eforu göz ardı edemem. İç sahada oynadığımız bu serinin ikinci maçında da seride iddialı olduğumuzu gösterdik ama buraya deplasmana gelince gerçeklerle yüzleştik. Böyle iyi bir takıma karşı yavaş başlayamazsınız, 15 sayı farkı veremezsiniz. Final Four için Tenerife'ye başarılar dilerim. Bundan sonra Türkiye liginde önemli maçlarımız var. Oraya konsantre olacağız."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.04.17 23:41 - Son Güncellenme: 2024.04.17 23:42 - BÜLTEN
A