Susic'ten transfer açıklaması!

Susic'ten transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Akhisarspor'un teknik direktörü Safet Susic, çok büyük hatalar sonucunda yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

2018.08.28 00:07 - Son Güncellenme: 2018.08.28 00:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Susic'ten transfer açıklaması!

Safet Susic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında  yaptığı açıklamada, "Başakşehir'i haklı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum.  Maça çok kötü başladık, herkes golü yemeyi bekledi sanırım. Golden sonra  reaksiyon gösterdik ve bir gol attık. İkinci golü yedikten sonra bu sahada puan  almak çok zor oluyor. Birinci ve ikinci golde çok büyük hatalar yaptık.  Başakşehir'e karşı böyle hatalar yapınca işiniz çok zorlaşıyor." ifadelerini  kullandı.

Çok önemli oyuncularından yoksun bu maça çıktıklarını hatırlatan  Susic, "Yalnızca Seleznov değil, Lopes, Vrsajevic gibi önemli 5-6 oyuncumuz  yoktu. Bu akşam Ömer de sakatlandı, büyük ihtimalle bir sonraki maçta o da  aramızda olmayabilir. Kariyerimde hiç bu kadar sakatlıkların olduğu bir dönem  görmemiştim." diye konuştu.

"Ömer Bayram'a ihtiyacımız var"

Safet Susic, Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Ömer Bayram  hakkında ise şunları söyledi:

"Ben gitmesini tabii ki istemem. Çünkü Ömer Bayram'a ihtiyacımız var  ama kararı verecek kişi ben değilim. Galatasaray'ın gerçekten Ömer Bayram'a  ihtiyacı olup olmadığını bilmiyorum ama bizim çok ihtiyacımız var."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.28 00:07 - Son Güncellenme: 2018.08.28 00:07 - HABER MERKEZİ
A