Spotify reklamlarını engelleyenlere kötü haber!

Spotify reklamlarını engelleyenlere kötü haber!

Akıllı telefonlardan, akıllı saatlere kadar birçok farklı platformda kullanılabilir olan Spotify, şu anda dünyanın en popüler çevrimiçi müzik servisi. 96 milyonu ücretli abonelik olmak üzere, toplamda 207 milyon Spotify kullanıcısı bulunuyor.

2019.02.08 11:08 - Son Güncellenme: 2019.02.08 11:09 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Spotify reklamlarını engelleyenlere kötü haber!

Bu rakamlardan anlaşılacağı üzere Spotify'ı ücretsiz olarak yani reklamlı hali ile kullanan 100 milyondan fazla kişi bulunuyor. Son dönemde bazı kullanıcılar, bu sesli ve görsel reklamları engellemek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

Spotify reklam engelleyen kullanıcılara savaş açıyor!

Bu reklam engelleme yöntemlerine başvuran kullanıcıların sayısı oldukça artmış olacak ki, Spotify'dan bu konuda önemli bir uyarı geldi. Hizmet şartları politikasını güncelleyen müzik servisi, artık reklam engelleyicilere savaş açıyor.

Servis hizmetlerinin manipülasyonunun önüne geçmek için yazılımsal önlemler alındığını belirten Spotify yetkilileri, reklam engelleyici kullanıldığı saptanan hesapların 1 Mart tarihinden sonra devre dışı bırakılabileceğinin altını çiziyor.

2018 yılında reklam engelleyicileri kullananların sayısının yaklaşık 2 milyon seviyesinde olduğu belirtiliyor. Yani, Spotify kullanıcılarının yüzde 2'lik kısmı reklamları engellemek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

Eğer sizde Spotify reklam engelleme yöntemlerinden birini kullanıyorsanız, hesabınızın kapatılmaması için Mart ayına kadar bu yöntemleri kullanmayı bırakmalı veya ücretli yani Premium hesaba geçiş yapmalısınız.

 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.02.08 11:08 - Son Güncellenme: 2019.02.08 11:09 - HABER MERKEZİ
A