Soldan soldan geliyorlar

Soldan soldan geliyorlar

Bursaspor'un skor yükünü bu sezon transfer edilen sol kanat oyuncuları çekti.

2018.12.03 12:01 - Son Güncellenme: 2018.12.03 12:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Soldan soldan geliyorlar

BB Erzurumspor galibiyetiyle yeniden morallenen ve üst sıralar için yol haritasını değiştiren Bursaspor'un kaderi sol kanattan çizildi.

Sağ kanatta yakalayamadığı istikrarı solda bulan Yeşil Beyazlılar, Boluspor'dan transfer edilen Umut Meraş ile Galatasaray ve Karabükspor'un eski oyuncusu Iasmşn Latovlevici ile fırtına gibi esmeye başladı.

Özellikle gol yollarında Stancu ve Sakho'dan beklediği verimi alamayan genç Umut Nayir'den de istediği gibi yararlanamayan Bursaspor'un skor yükünü Umut Meraş ile Latovlevici çekti.



AYBABA'NIN KOZLARI

Bu ikili geride kalan 14 hafta boyunca başarılı oyunlarını, gol ve asistlerle süslerken, Samet Aybaba'nın da en büyük kozları olmayı başardı.

Yeşil Beyazların bu sezon attığı 16 golün 6 tanesini sol kanatta biri bek diğeri açık olarak oynayanlardan Umut Meraş, Timsah'ın kardeş MKE Ankaragücü ile BB Erzurumspor
karşılaşmalarında 2 gol atmayı başardı.



Rumen sol kanat oyuncusu Iasmin Latovlevici ise Aytemiz Alanyaspor, Akhisarspor ve BB Erzurumspor maçlarında 3 gol kaydederken, Timsah'ın evinde kaybettiği Kasımpaşa karşılaşmasında 1 asist yaptı.

BB Erzurumspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, " Bu kanada rakiplerin daha fazla önlem almasını bekliyoruz. Ama şimdiye kadar gayet iyi gittik" demişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.12.03 12:01 - Son Güncellenme: 2018.12.03 12:06 - HABER MERKEZİ
A