Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt

Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu'nun eski fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuş ve estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Güzel oyuncudan estetik iddialarına yanıt geldi.

2024.04.26 09:02 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:27 - Magazin - MYNET
A
Sıla Türkoğlu'ndan estetik iddialarına yanıt

Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Feyza Civelek gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Ünlü ismin eski halleri sosyal medyada gündem olmuştu. Yıllar içindeki değişimi dikkat çeken Türkoğlu'nun estetik yaptırdığı iddiaları da gündeme gelmişti.

Bir markanın yüzü olan Sıla Türkoğlu markanın davetinde estetik konusuyla yine gündeme geldi. Estetiği olup olmadığı sorulan güzel oyuncu; "Estetiğim yok arkadaşlar" dedi ve açıklama yaptı.

ESTETİK İDDİALARINA NOKTA KOYDU

Türkoğlu, "Ben bunu biraz düşündüm. Eski fotoğraflar ortaya çıkıyor şimdi orada makyaj yapmayı bilmiyorsun, kendini tanımıyorsun, çok küçüksün, yüzün oturuyor bence tamamen onunla alakalı bir şey. Yani ben öyle düşünüyorum" dedi.

Sıla Türkoğlu estetik iddialarına yanıt verdi!

İLGİLİ GALERİ

Sıla Türkoğlu estetik iddialarına yanıt verdi!

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.04.26 09:02 - Son Güncellenme: 2024.04.26 10:27 - MYNET
A