Sergen Yalçın'ın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geldiği iddia edildi

Sergen Yalçın'ın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geldiği iddia edildi

Sefo ile ayrıldıktan sonra Sergen Yalçın ile anılan Melisa Döngel hakkında yeni iddia. Döngel'in ünlü teknik adamla yeniden yakınlaştığı ve gözlerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih ettiği iddia edildi.

2024.03.28 11:16 - Son Güncellenme: 2024.03.28 11:30 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Sergen Yalçın'ın Melisa Döngel için günübirlik İstanbul'a geldiği iddia edildi
01:35 Bursa'da yangın!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da yangın!

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren 24 yaşındaki Melisa Döngel aşk hayatıyla yeniden gündemde. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi 51 yaşındaki Sergen Yalçın'a geri döndüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkının yeniden başladığı iddiaları sosyal medyada da gündeme geldi.

SERGEN YALÇIN AŞKI İÇİN YOLLARI AŞIYOR

Milliyet'te yer alan habere göre; ilişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın'ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel'i görmek için günübirlik İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel'in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. Tatili birlikte geçiren ikilinin, flört döneminin burada başladığı iddia edilmişti.

İkilinin arasında 27 yaş fark var.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.03.28 11:16 - Son Güncellenme: 2024.03.28 11:30 - HABER MERKEZİ
A