Şehrin göbeğinde 'eğlence' terörü!

Şehrin göbeğinde 'eğlence' terörü!

Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde önceki gece silahlı bir saldırı meydana geldi. İki gece kulübü arasındaki bir noktada açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Çevre sakinleri haftalardır süren ve sürekli tekrar eden silahlı saldırı ve kavgalardan şikayetçi. Şişli ve Beşiktaş'taki gece kulüplerinde dikkat çeken silahlı çatışmalardan bazıları şöyle...

2018.12.03 00:51 - Son Güncellenme: 2018.12.03 00:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Şehrin göbeğinde 'eğlence' terörü!

İstanbul'un göbeğindeki olay önceki gece meydana geldi. Harbiye Mahallesi Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde iki gece kulübünün bulunduğu noktada iki grup arasında eğlence çıkışı yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgilere göre, kavgada bir kişi silahla vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 ekipleri, yaralı kişi ile olay nedeniyle fenalık geçiren bir kadını, ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ayağından yaralanan vatandaşın tedavisi devam ediyor. 

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Silahla ateş açan zanlı emniyet birimleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.03 00:51 - Son Güncellenme: 2018.12.03 00:52 - HABER MERKEZİ
A