Samsung İnternet tarayıcısından büyük başarı!

Samsung İnternet tarayıcısından büyük başarı!

Samsung'un akıllı telefonlarında yer alan ve Google Play'den milyonlarca kullanıcı tarafından indirilen Samsung İnternet tarayıcısı büyük bir başarıya daha imza attı.

2019.02.12 15:56 - Son Güncellenme: 2019.02.12 15:58 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Samsung İnternet tarayıcısından büyük başarı!

Samsung İnternet tarayıcısı, 1 milyar indirmeye ulaştı!

Daha önceden 500 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirildiğini açıkladığımız Samsung İnternet tarayıcısı, bugünden itibaren 1 milyar indirme barajını aştığını duyurdu.

Bununla birlikte, Opera ve Firefox gibi dev internet tarayıcılarını da geride bırakan Samsung İnternet tarayıcısı yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Ancak, söz konusu bu tarayıcının Samsung telefonlarda varsayılan olarak kullanıcılara sunulduğunu da belirtmekte yarar var.

Samsung'un piyasaya sürdüğü akıllı telefonları da göz önünde bulundurduğumuz zaman, 1 milyar indirmeye bu kadar da şaşırmamak gerekir.

Play Store üzerinden en çok indirilen internet tarayıcılarından biri olan Samsung İnternet, ayrıca Opera ve Firefox gibi rakiplerini de geride bıraktığını da özellikle belirtelim.

Google Chrome'u ise yakın takibe alan Samsung'un internet tarayıcısı aslında birçok işlevsel özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Samsung'un tarayıcısı çeşitli özellikleri bizlere sunuyor. Diğer rakiplere göre iyi bir tarayıcı olma yolunda aday olan uygulama gece modu, reklam engelliyici, güvenli özel mod ve uzantıları da bulunmakta.

Ayrıca, sık sık girdiğimiz internet sitelerine de hızlı erişim sağlamamıza olanak sağlıyor. Buna ek olarak, ülkelere özgü çeşitli özellikler de sunabiliyor. Son olarak, rakiplerine göre de iyi performans sağladığı da görülüyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.02.12 15:56 - Son Güncellenme: 2019.02.12 15:58 - HABER MERKEZİ
A