Rektör, hocalar ve öğrenciler... Tek tek sıraya girip taşıdılar!

Rektör, hocalar ve öğrenciler... Tek tek sıraya girip taşıdılar!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan On Yedi Eylül Üniversitesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan yeni kütüphane binasının kitapları insan zinciri oluşturularak taşındı.

2019.03.12 19:21 - Son Güncellenme: 2019.03.12 19:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Rektör, hocalar ve öğrenciler... Tek tek sıraya girip taşıdılar!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Kitapları, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in de katıldığı etkinlik ile Üniversite'nin Yeni Merkez Kütüphanesindeki yerlerine insan zinciri oluşturularak taşındı. Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Suat Uğur ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ile Genel Sekreter Cihangir Boz'un yanı sıra çok sayıda üniversite öğrencisi ve personelinin de katıldığı insan zinciri oluşturma etkinliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Orhan'ın öncülüğünde gerçekleşti. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının koordinasyonuyla gerçekleşen etkinliğe, Üniversite'nin Genç Kızılay Topluluğu, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğu, Maliye Topluluğu, Uluslararası İlişkiler Topluluğu, Siyasal Bilgiler Topluluğu, Yönetim ve Liderlik Topluluğu ile Genç Türkiye Topluluğu üyeleri de destek verdi. 

Etkinlikte, insan zinciri oluşturularak Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin kitapları, Üniversite Merkez Yerleşkesi'nin zemin katında bulunan mevcut kütüphaneden, açılışı geçtiğimiz hafta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen ve üçüncü katta bulunan Yeni Merkez Kütüphaneye taşındı. 

Düzenlenen insan zinciri oluşturma etkinliği, kitapların Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yeni Merkez Kütüphanesinin raflarındaki yerlerini almasının ardından, Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in etkinliğe katılan üniversite öğrencileri ve personeliyle toplu hatıra selfiesi çekmesiyle sona erdi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.03.12 19:21 - Son Güncellenme: 2019.03.12 19:21 - HABER MERKEZİ
A