Pandev: Eljif'i Inter formasıyla görmek isterim

Pandev: Eljif'i Inter formasıyla görmek isterim

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas için Inter ismi Goran Pandev tarafından doğrulandı. Makedon yıldız, "Inter benimle temasa geçti, Eljif Elmas hakkında bilgi istedi. Eljif'i Inter formasıyla görmek isterim" dedi.

2019.05.17 13:35 - Son Güncellenme: 2019.05.17 13:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Pandev: Eljif'i Inter formasıyla görmek isterim

Bu sezon Fenerbahçe'de parlayan isimlerden olan ve Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından takip edilen Eljif Elmas için flaş bir açıklama geldi. Makedonya'nın ünlü futbolcusu Goran Pandev, Eljif Elmas'ın geleceğiyle ilgili konuştu.

Inter'in ilgisini doğrulayan Pandev, Makedon basınına yaptığı açıklamada, "Inter'den Eljif Elmas'la ilgili bir telefon aldım. Sportif direktör Marotta ile konuştuk. Eljif Elmas hakkında benden bilgi istediler. Ben de iki tarafın iletişimi konusunda aracı oldum. Eljif Elmas'ı Inter formasıyla görmek isterim" dedi.

Eljif Elmas'ın Inter'e adapte olabileceğini kaydeden 34 yaşındaki yıldız, "Eljif için Inter güzel bir opsiyon olur. Özellikle Inter'e Antonio Conte gelirse, 3-5-2 sistemi tam Eljif'e göre olur. Ama tabii ki son karar Eljif Elmas'ta. Inter'den gelecek teklifi kabul etmek Eljif ve ailesinin kararı olacak" ifadelerini kullandı. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.05.17 13:35 - Son Güncellenme: 2019.05.17 13:36 - HABER MERKEZİ
A