Öztürk Yılmaz'dan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'e övgü

Öztürk Yılmaz'dan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'e övgü

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alan ve Halk Evi'nde incelemelerde bulunan Yılmaz, Başkan Bozbey'e övgüler yağdırdı.

2018.09.11 15:51 - Son Güncellenme: 2018.09.11 15:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Öztürk Yılmaz'dan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'e övgü

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen CHP Parti Meclis Üyesi ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i Halk Evi'ndeki makamında ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Bozbey, Öztürk Yılmaz'a Nilüfer ve belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Halk Evi'ndeki Nilüfer "Barış Meclisi" ve Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı ile Şiir Kulesi'nde de incelemelerde bulunan Yılmaz, Başkan Bozbey'e övgüler yağdırdı.

YILMAZ: BOZBEY BELEDİYECİLİKTE MARKA İSİMDİR

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in uzun yıllar Nilüfer'e hizmet etmesinin başarısının kanıtı olduğunu belirten Öztürk Yılmaz, "Başkan Bozbey, çalışmaları ve başarısıyla Türkiye'de belediyecilik anlamında marka olmuş bir isim. Bu çalışmaları sadece Bursa'da değil, umarım tüm ülke çapında belediyecilik anlamında örnek alınır ve yaygınlaştırılır. Bursa'da ailem var ve sık sık gelirim. Bu anlamda sadece dışarıdan değil, şehri bilen biri olarak da değerlendirebilirim. Önümüzde önemli bir belediye seçim süreci var. Başkanımıza da tercihi doğrultusunda da başarılar diliyorum. Belediye seçimleri içinde ciddi ve kararlı bir çalışma içerisinde olacağız" dedi.  

Başkan Mustafa Bozbey de, "Sayın vekilimiz partimize büyük değer kattı. Onun Ortadoğu'daki bilgi birikimi ülkemiz açısından da çok önemli. Yaptığı çalışmalar ülke anlamında çok değerli. Dışişleri konusunda kendisi çok tecrübeli isim. Kendisi uzun yıllar partimize ve ülkemize fayda sağlayacak projeler geliştirecektir. Onu Nilüfer'de ağırlamaktan çok mutluyuz" diye konuştu.

Başkan Bozbey ziyaretin sonunda Öztürk Yılmaz'a, günün anısına Nilüfer'de 5990 kişiyle oluşturulan Atatürk Portresi hediye etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.11 15:51 - Son Güncellenme: 2018.09.11 15:52 - HABER MERKEZİ
A