Orhun Ene: Oyuncularımın pes etmeden mücadeleye devam etmesini takdir ediyorum

Orhun Ene: Oyuncularımın pes etmeden mücadeleye devam etmesini takdir ediyorum

Bahçeşehir Koleji galibiyetiyle play-off şanslarını güçlendirdiklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Karakterli bir takımımız var. Oyuncularımın pes etmeden mücadeleye devam etmesini, istekli bir şekilde oyunda kalmasını takdir ediyorum" dedi.

2024.04.29 00:18 - Son Güncellenme: 2024.04.29 00:18 - Spor - BÜLTEN
A
Orhun Ene: Oyuncularımın pes etmeden mücadeleye devam etmesini takdir ediyorum

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 29. haftasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ni 85-90 mağlup ederek 12. galibiyetine imza atan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ligde normal sezonun tamamlanması 2 maçları kaldığını ve play-off için mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini belirten Ene şu ifadeleri kullandı, "Karşımızda bugün Avrupa kupası finalinde aldıkları sonuçtan dolayı moralsiz ve yorgun bir Bahçeşehir Koleji vardı. Maç içinde yakaladığımız farkı avantaj haline getiremedik. Tony Taylor gibi, Tyler Cavanag gibi çok karakterli oyuncuları var, oyunu bırakmıyorlar. Bir şekilde reaksiyon verdiler. Bizim adımıza Austin Wiley'in ilk başta faul problemi sonrasında da sakatlanması avantajımızı elimizden aldı. Ama oyunun sonunu bazen 5 kısa bazen de Ege Demir ile beraber iyi oynadık. Maçın sonunda rakibimizin yorulacağını ve yüzdelerinin düşeceğini biliyorduk. Son bölüme önde girmek önemliydi. Orada Caleb Homesley'in de bulduğu 3-4 tane çok zor atış var. Neticede ligdeki mücadelemize devam ediyoruz. Bizim için play-off şansımız bu deplasman galibiyetiyle daha güçlendi. Ama oynayacağımız 2 maç da çok zor maç. İnşallah bu istek ve arzu devam eder. Play-off'a girmemizin az olduğu bir ortamda oyuncularımızın pes etmeden mücadeleye devam etmesini, istekli bir şekilde oyunda kalmasını takdir ediyorum. Sezonun bu dönemlerinde oyuncuların çoğu mücadeleyi bırakır herkes gidiş planı yapar ama bizim oyuncularımız karakterli. Onların play-off arzusu ve oynama isteği çok önemli."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.04.29 00:18 - Son Güncellenme: 2024.04.29 00:18 - BÜLTEN
A