Orhangazi'de Bozbey rüzgarı!

Orhangazi'de Bozbey rüzgarı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için Orhangazi'de toplanan binlerce vatandaş fener alayı oluşturarak meşaleler ve bayraklarla yürüdü.

2024.03.30 00:12 - Son Güncellenme: 2024.03.30 00:24 - Bursa Bölge - SEMA AYGIN
A
Orhangazi'de Bozbey rüzgarı!
00:08 Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için Orhangazi'de fener alayı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey için Orhangazi'de fener alayı!

Yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey seçime 2 gün kala Orhangazi'de büyük coşku eşliğinde karşılandı. 

Siyasi arenada heyecanın arttığı son günlerde Orhangazi ilçesinde vatandaşlar meşaleler eşliğinde bir araya gelerek, Bozbey'e desteklerini göstermek için düzenlediği ve görsel şölen eşliğindeki yürüyüş görüntüleri adeta fener alayı oluşturdu. 

Bozbey'in kampanyasının heyecan verici bir şekilde ilerlediğini gösteren yürüyüşte Bozbey'e CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır, Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar da eşlik etti. 

"Bursa artık değişime hazır"

Yürüyüş sırasında Bozbey'e olan güvenlerini ve umutlarını dile getiren vatandaşlara seslenen Başkan Adayı, "Bursa'nın her yerinde büyük bir coşkuyla karşılaşıyoruz. Aylardır meydanlarda görüyoruz. Bu akşam da Orhangazi'de gördük. Bu durum bize şunu gösteriyor; Bursa artık değişime hazır. 2019'da bize büyük destek vermiştiniz. Pazar günü de aynı desteği vereceğinizi biliyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.30 00:12 - Son Güncellenme: 2024.03.30 00:24 - SEMA AYGIN
A