Orhangazi'de 350 kişiye her gün sıcak yemek!

Orhangazi'de 350 kişiye her gün sıcak yemek!

Orhangazi Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek desteği sağlamaya devam ediyor. Her gün 233 aileye, toplamda 350 kişiye üç çeşit yemek servisi yapan aşevi, özellikle kendi yemeğini yapamayacak durumda olan yaşlı, engelli ve diğer ihtiyaç sahibi bireyler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

2024.05.10 13:48 - Son Güncellenme: 2024.05.10 13:51 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Orhangazi'de 350 kişiye her gün sıcak yemek!

Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın açıklamalarına göre, maddi durumu iyi olmasına rağmen yemek yapma imkânı olmayan birçok yaşlı ve engelli vatandaş, bunun yanı sıra maddi imkânı olmayan birçok hemşehrimiz aşevinin sunduğu hizmetlerden faydalanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, Orhangazi Belediyesi'nin personeli tarafından hazırlanan yemekler, yine Belediye'nin araç ve personeli ile ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılıyor.

Aydın, yaptığı açıklamada, "Her toplumda olduğu gibi şehrimizde de yardıma muhtaç kardeşlerimiz var. Biz Orhangazi Belediyesi olarak, aşevimiz aracılığıyla onların yanında olmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz, her gün vatandaşlarımızın yemeklerini evlerine kadar götürüyorlar ve bu hizmetimizi ilerleyen günlerde de kesintisiz sürdüreceğiz" dedi.

Vatandaşlar ise belediyenin bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Orhangazi Belediyesi'ne teşekkür eden vatandaşlar, aşevinin sağladığı bu hizmetin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtiyor.

Orhangazi Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında devam ettirdiği aşevi uygulamasını, gelecekte de sürdürmeyi planlıyor. Bu sayede, toplumun en hassas kesimlerine yönelik desteklerini artırarak devam ettirmeyi hedefliyor. Aşevinin sağladığı bu hizmet, sadece yemek ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini de sergiliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.10 13:48 - Son Güncellenme: 2024.05.10 13:51 - FATİH MISIR
A