Onyekuru'dan şok sözler

Onyekuru'dan şok sözler

Galatasaray'ın Everton'dan 800 bin euro karşılığında 1 yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru'dan gündem yaratacak bir transfer açıklaması geldi.

2018.07.30 11:20 - Son Güncellenme: 2018.07.30 11:23 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Onyekuru'dan şok sözler

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, Everton'dan Henry Onyekuru'yu renklerine bağlamıştı.

Sarı Kırmızılılar'ın 800 bin euro karşılığında bir yıllığına kiraladığı Nijeryalı yıldızla ilgili son günlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı.

21 yaşındaki sol kanat oyuncusu için İspanyol kulübü Valencia'nın devreye girdiği öne sürülmüştü. Çıkan haberlerde La Liga ekibinin Onyekuru'yu bonservisiyle birlikte almaya çalıştığı kaydedilmişti. İddialara göre İspanyollar, uygun koşulların oluşması durumunda oyuncuyu bu yaz Everton'dan satın almayı planlıyordu.

Bu gelişme, Galatasaray cephesinde ise büyük bir rahatsızlık yaratmıştı. Yöneticiler, bir yıllığına kiraladıkları genç yıldız için böyle bir transferin mümkün olmadığını vurgulamıştı. Valencia'nın böyle bir transferi gerçekleştirebilmesinin ancak gelecek sezonun sonundan itibaren mümkün olabileceği kaydedilmişti.


 

Konuyla ilgili Onyekuru'dan ise flaş bir açıklama geldi. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla taraftarın büyük beğenisini kazanan genç oyuncu, Nijerya basınına açıklamalarda bulundu.

AOI Football adlı internet sitesine konuşan sol kanat oyuncusu, söz konusu iddialarla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Valencia'nın benimle ilgilendiği doğru ve doğrusunu isterseniz bu fikir hoşuma gitti." "Ancak şu anda Galatasaray'ın oyuncusuyum ve böyle bir anlaşmanın mümkün olmadığını düşünüyorum."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.30 11:20 - Son Güncellenme: 2018.07.30 11:23 - HABER MERKEZİ
A