Oğlunu koşu bandında koşturarak öldürdü!

Oğlunu koşu bandında koşturarak öldürdü!

ABD New Jersey'de cani baba, 6 yaşındaki oğlunu "çok şişman" olduğu gerekçesiyle koşu bandından süratle koşmaya zorladı. Koşu bandından defalarca düşen çocuk, yaralanmalar nedeniyle hayatını kaybetti.

2024.05.02 14:26 - Son Güncellenme: 2024.05.02 14:26 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Oğlunu koşu bandında koşturarak öldürdü!
01:27 Oğlunu koşu bandında koşturarak öldürdü!

İLGİLİ VİDEO

Oğlunu koşu bandında koşturarak öldürdü!

New Jersey'de yaşanan korkunç olay sonrası, anne büyük şok yaşadı. 31 yaşındaki Christopher Gregor, oğlu Corey Micciolo'ya korkunç bir istismar uyguladı. Vicdansız baba sadece 6 yaşında olan ve normal kiloya sahip oğlunu "çok şişman" olduğu gerekçesiyle sık sık koşu bandından koşturdu. Hız ayarı oldukça yüksek olan koşu bandında koşmakta zorlanan çocuk defalarca düşmesine rağmen babası kaldırıp yeniden aletin üzerine koydu.

ÇOCUK KONUŞAMAMAYA BAŞLADI

20 Mart 2021'de bir fitness salonunda kaydedilen görüntülerden sadece iki hafta sonra minik Corey, uykusundan tökezleyerek kalkıp zar zor konuşmaya başladı. Mide bulantısı ve nefes darlığı yaşadı. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamadı. 3 Nisan 2021'de çocuğa otopsi yapıldı. Otopsiyi yapan Dr. Dante Ragusa, ölüm nedeni hakkında bir bulgu yayınladı: Akut inflamasyon ve sepsis ile birlikte kalp ve karaciğer kontüzyonları ile künt kuvvet yaralanmaları. Ancak ölümün şekline karar vermedi.

Cani baba Christopher Gregor, oğlunun ölümüyle bir çocuğun refahını tehlikeye atmak ve birinci derece cinayetle suçlanıyor. Ocean County Hapishanesinde tutulan Gregor, suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

DAHA ÖNCE SERBEST BIRAKILMIŞ

Gregor ilk olarak 7 Temmuz'da koşu bandı olayı nedeniyle bir çocuğun refahını tehlikeye atmaktan tutuklanmıştı. Yetkililer onun "New Jersey Kefalet Reformu'nun bir sonucu olarak daha sonra serbest bırakıldığını" söyledi. 9 Mart 2022'de Corey cinayetinden tutuklandı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2024.05.02 14:26 - Son Güncellenme: 2024.05.02 14:26 - HABER MERKEZİ
A