Mosturoğlu'ndan önemli açıklamalar

Mosturoğlu'ndan önemli açıklamalar

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı.

2017.08.09 02:01 - Son Güncellenme: 2017.08.09 02:01 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mosturoğlu'ndan önemli açıklamalar

Mosturooğlu'nun sözleri şöyle:

"UEFA ile yaptığımız anlaşma 4 yıllık. İlk yıl 30 milyon, 2. yıl 30 milyon zarar etme hakkımız vardı. Bunu yerine getirdik."

" Bu sezon maksimum 10 milyon zarar etmeliyiz, bir sonraki sezonda ise bu sıfırlanmalı. Futbolcu satmadan alamamak, aslında bu zararla ilgili. Asıl hedef zarar etmemek, sıfırlamak.  Bizim başlangıcımız 3 Temmuz.  3 Temmuz sonrası büyük ekonomik sıkıntı yaşadık. Bu zarar çok açık."

"Kur farkı zararı, bizim elimizde olmayan bir şey.  Bizim UEFA ile anlaşmamız 4 yıllık. Beşiktaş'ın 3 yıllık. Onların da devam ediyor. Galatasaray'ın ise 2 yıllık. Wan der Wiel'in gitme isteği var.  Aykut Hoca da satılmasını istiyor.  Fenerbahçe'ye küsülmez. Taraftarımız kötü günlerde hep takımın yanında olmuştur. Geçen seneki olumsuz süreç yaşanmaz. Obradovic, Wanamaker'ın alternatif olduğunu söyledi. "Çilek" diyebiliriz. Olmazsa olmaz değil yani. Obradovic, basketbolda kurulan takımdan memnun."

"Bir oyuncuya altı maç, başka takım oyuncusuna bir maç ceza verirseniz yarışma kurallarını değiştirmiş olursunuz. Siz kavgada skalayı beş maç koyduysanız ve bir başka kavgaya ceza vermezseniz, yarışmayı etkilemiş olursunuz. Eleştiri sınırları içerisindeki açıklamaları yüzünden başkan ceza alıyor. Düşünceyse, şiddeti körüklemiyorsa ceza almamalı.Başkan basına karşı açıklamadan ceza alıyor. TFF'yi eleştirmek, yanlışlarını konuşmak ceza getirmemeli. TFF'den ben pek ümitli değilim."

"2008'e aday olduğumuzda 2 stadı bitmiş olarak, 3. stadı ise maket halinde gösterdik.  2024'e aday olduğumuzda bütün statlar bitmiş olarak gösterdik.  Futbolun sorunları büyük kökten çözülmesi gerekiyor."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.09 02:01 - Son Güncellenme: 2017.08.09 02:01 - HABER MERKEZİ
A