Mehmet Çevik'den 7 günde 9 konser

Mehmet Çevik'den 7 günde 9 konser

Yeni single'ı 'Çiçeğim'le bu yazın en başarılı çıkışlarından birini yapan Mehmet Çevik, bir yandan başarısının tadını çıkarırken diğer yandan gelen konser ve ekstra tekliflerini değerlendiriyor.

2018.08.14 12:10 - Son Güncellenme: 2018.08.14 12:10 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Mehmet Çevik'den 7 günde 9 konser

Yıllardır Mehmet Çevik'in adeta kalesi haline gelen Bursa ve Yalova Çınarcık'ın yanısıra farklı bir çok şehirden teklifler alan sanatçı, bu hafta 7 günde tam 9 konser verecek.

Her Pazar Çınarcık'ta sevenleriyle buluşan Mehmet Çevik, Pazartesi günü ise Gemlik'te düzenlenen kadınlar matinesinde, Salı Ankara'da özel bir gecede, Çarşamba Bursa'da, Perşembe Balıkesir'de, Cuma ve Cumartesi geceleri ise yine Bursa'da önce lüks restoranlarda ardından da gece kulübünde çifte program yapacak.

Haftanın 7 gününe 9 konser sığdırmayı başaran Mehmet Çevik, bu arada sahne aldığı mekanların atmosferine göre her seferinde değiştirdiği orkestra üyeleriyle prova yaparken, günlük spor çalışmalarını da aksatmıyor. Aynı zamanda evli ve bir çocuk babası olan Çevik, ailesini de asla ihmal etmediğini söylüyor. Tatlı bir yorgunluk yaşayan sanatçı, "Bir haftada 9 konser verip o şehirden bir diğerine koşmak elbette kolay değil. Ama sahnede olmak, sevenlerimle şarkılarımı hep bir ağızdan söylemek ve en önemlisi alkışları duymak bana tüm yorgunluğumu unutturuyor" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.14 12:10 - Son Güncellenme: 2018.08.14 12:10 - HABER MERKEZİ
A