Le Guen: "Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü verebilirim"

Le Guen: "Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü verebilirim"

Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen, 1-0 kaybedilen Başakşehir maçının ardından, "Sonuçtan mutsusuz ama sahada gerçek bir takım gibi yer aldık. Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü şimdiden verebilirim." dedi.

2017.08.12 00:23 - Son Güncellenme: 2017.08.12 00:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Le Guen: "Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü verebilirim"
08:58 Le Guen: "Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü verebilirim"

İLGİLİ VİDEO

Le Guen: "Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü verebilirim"

00:20 Bursaspor, sezona Başakşehir mağlubiyetiyle başladı

İLGİLİ VİDEO

Bursaspor, sezona Başakşehir mağlubiyetiyle başladı

Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Sonuçtan tabii ki bizim için üzücü oldu. Kaybetmemize rağmen doğru yolda olduğumuzu söyelemeleyim. Sonuçtan mutsusuz ama sahada gerçek bir takım gibi yer aldık. Gelecekte güçlü bir takım olacağımızın sözünü şimdiden verebilirim. Oyuncularım iradeye sahip olduklarını gösterdiler. Sezon başında herkesin aynı seviyesi yakalaması zor. Herkes farklı zaman içerisinde kampa katılıyor. Herkes anlamalı ki; bu takım hafta hafta daha iyi olacak. Kafamızı dik tutmalıyız ve çalışmamızı sürdürmeliyiz. Taraftarlarımız sahada iyi bir takım hak ediyorlar. Gün geçtikçe daha iyiye gideceğiz. Benim için güzel günler yakın."

"Badu ve Agu'ya güveniyorum"
Yeni transferlerden Badu ve Agu'nun iyi oyuncular olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, "Onlara güveniyorum. Takımımız adına iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum. Eğilmek istediğim konulardan biri takımdaki gençleri geleceği. Furkan'ın oyunda kaldığı 10 dakikadan çok memnunum. Futbolu seven bir oyuncu. Bu bir başlangıç onun için ama iyi bir başlangıç" diye konuştu.

Bir soru üzerine Fenerbahçe'de forma giyen Fransız oyuncu Valbuena hakkındaki görüşlerini aktaran Le Guen, "İyi bildiğim, beğendiğim bir oyuncu. Fransız milli takımında da iyi performanslar gösterdi" dedi.

"Biz Adebayor'u getirebilecek durumda değiliz henüz"
Ligin gittikçe daha iyiye gittiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Biz kendi işimize bakıyoruz ama rekabet edemediğimiz noktalar var. Biz Adebayor'u getirebilecek durumda değiliz henüz. Elimizdeki imkanlarla üstteki takımları rahatsız eden bir takım görüntüsünde olacağız" dedi.

Bursasporlu Batalla maçının ardından konuştu:

"Zorlu bir mücadele oynayacağımızın farkındaydık. Sonuçtan tabii memnun değiliz ama önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Yeni transferler en iyisini yapmaya çalıştı. Önemli olan her şeylerini vermeleriydi. Bugün de onu sahada gördük."

Medipol Başakşehir - Bursaspor

İLGİLİ GALERİ

Medipol Başakşehir - Bursaspor

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.12 00:23 - Son Güncellenme: 2017.08.12 00:36 - HABER MERKEZİ
A