Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bursa Gemlik'te incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bursa Gemlik'te incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

2019.03.16 16:58 - Son Güncellenme: 2019.03.16 17:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bursa Gemlik'te incelemelerde bulundu

İznik ilçesindeki ziyaretlerini tamamlamasının ardından kara yoluyla Gemlik'e geçen Ersoy, vatandaşları ve esnafı selamlayarak bir süre sohbet etti.

Gemlik'te hayata geçirilmesi planlanan iskele ve marina projelerini inceleyen Ersoy, yaptığı açıklamada, özellikle sahil bandının turizme kazandırılmasıyla ilgili projeleri gözden geçirdiklerini söyledi.

Projelerin, ağırlıklı olarak yerli turistlere yönelik olduğu bilgisini paylaşan Ersoy, "Hem şehri rahatlatacak hem de çevre ilçelerin ihtiyacını karşılayacak çok güzel projeler olmuş. Biz de gereken desteği vereceğiz. İnşallah projeler realize oldukça hem öncesinde hem sonrasında, hem fikirlerimizi vereceğiz hem desteklerimizi vereceğiz. Çok güzel rötuşlar ve uygulamalarla hayata geçirilebilecek projeler. Nisan ayı itibarıyla Ankara'da tekrar gözden geçireceğiz." diye konuştu.

Marina Sahil projesinin taslağını inceleyen Bakan Ersoy, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut'tan son durum hakkında bilgi alarak destek sözü verdi.

Bakan Ersoy, burada yaptığı açıklamada, "Bursa'nın ilçelerini geziyoruz. Şu anda başkanımla birlikteyiz, onun projelerini dinledik. Projeleri gözden geçirdik. Özellikle sahil bandını nasıl turizme açacaklarıyla ilgili projelerini gözden geçirdik. Ağırlıklı olarak yerli turiste açılacak projeler bunlar. Ama hem şehri rahatlatacak hem de çevre ilçelerin ihtiyacını karşılayacak çok güzel projeler olmuş. Biz de gereken desteği vereceğiz. İnşallah projeler reelize oldukça hem öncesinde hem sonrasında hem fikirlerimizi vereceğiz hem desteklerimizi vereceğiz. Çok güzel rutüşlar ve uygulamalarla hayata geçebilecek projeler. Nisan itibariyle Ankara'da tekrar gözden geçireceğiz. Marinaya uygun kolay pratik bir proje gerçekleştirmişler. Bu bölgeyi rahatlatacak projeler. Kolay yapılabilir projeler olmuş. Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.16 16:58 - Son Güncellenme: 2019.03.16 17:19 - HABER MERKEZİ
A