Konteynerlerden acı haber! 3 işçi hayatını kaybetti

Konteynerlerden acı haber! 3 işçi hayatını kaybetti

İstanbul Beylikdüzü'nde kağıt toplayıcılarının kaldığı barakada yangın çıktı. Çıkan yangında barakada bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

2018.01.13 08:18 - Son Güncellenme: 2018.01.13 11:48 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Konteynerlerden acı haber! 3 işçi hayatını kaybetti
03:24 Konteynerlerden acı haber! 3 işçi hayatını kaybetti

İLGİLİ VİDEO

Konteynerlerden acı haber! 3 işçi hayatını kaybetti

Yangın, 06.30 sıralarında Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bulunan bir barakada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kağıt toplayıcılarının kaldığı konteynerde iddiaya göre sobadan çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün konteyneri sardı. Durumu gören yabancı uyruklu kişiler durumu patronlarına bildirdi. Patronları da hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Yangının büyümesi üzerine destek ekipler istendi.

Konteynerde 3 kişi hayatını kaybetti

Yangın kontrol altına alındıktan sonra içeri giren ekipler 3 kişinin cansız bedenine ulaştı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra çevrede bulunan hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Yangında ölen Muhammet İslam (25), Tosif'in (20) Afganistan, Asad (19) isimli şahsın ise Pakistan uyruklu olduğu tespit edildi. 3 kişinin ailesine ise haber verildiği kaydedildi.

Yangından ölen 3 gencin, kısa süre önce memleketlerinden çalışmaya geldikleri öğrenildi. Bir süredir Beylikdüzü'nde hayatını kaybettikleri barakanın içerisinde kalan şahısların, geceleri ise barakanın içerisinde elektrikli soba ile ısındıkları belirtildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.01.13 08:18 - Son Güncellenme: 2018.01.13 11:48 - HABER MERKEZİ
A