Kızların babası ilk kez konuştu... Nihat Doğan'a yeni suçlamalar!

Kızların babası ilk kez konuştu... Nihat Doğan'a yeni suçlamalar!

Nihat Doğan'ın alıkoyduğu iddia edilen 11 ve 17 yaşındaki kız çocukların babası Buket Aydın ile açıklamalarda bulundu. Kızların babası yaptığı açıklamada "Adli tıptan muayene talebi isteğimiz olacak." ifadelerini kullandı

2018.09.12 07:14 - Son Güncellenme: 2018.09.12 09:55 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kızların babası ilk kez konuştu... Nihat Doğan'a yeni suçlamalar!
03:14 Nihat Doğan ve Hayta İsmail arasında gergin anlar!

İLGİLİ VİDEO

Nihat Doğan ve Hayta İsmail arasında gergin anlar!

İddiaya göre Nihat Doğan yaşları küçük iki kızı eve çağırdı. Küçük kızlarla sadece fotoğraf çektirdiğini söyleyen Nihat Doğan, daha sonra verdiği ifadesinde kahve içmeye davet ettiğini söyledi. Daha sonra kızlarla televizyon izlediğini söyleyen Nihat Doğan 40- 45 dakika yalnız kaldığını ifade etti.

'AHLAKLI BİR AMAÇ DEĞİL'

Konu hakkında açıklamalarda bulunan baba, "Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan'ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu." dedi.

ANNE: 'KIZLARIMA 2 SAATTEN FAZLA ULAŞAMADIM'

Buket Aydın ile Kanal D Haber'e konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan'ın avukatı Abdürrahim Elitaş, "Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok" ifadelerini kullanmıştı.

Söylemezsem Olmaz'dan kovuldu mu?

Önceki gün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu evde alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Doğan'a bir şok daha! Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yer alan Nihat Doğan'ın işine son verildi. Nihat Doğan da açıklama yaparak programına ara verdiğini duyurdu.

11-16 yaşındaki kız çocuklarını evde alıkoyma iddiasından sonra Beyaz TV yönetiminin, sabahları magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan'ın işine son verildi.

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Nihat Doğan ise gözaltı olayı olmadığını sadece ifadeye çağrıldığını söylemişti. Olayla ilgili adli soruşturma sürerken, Beyaz TV yönetiminin Nihat Doğan'ın "Söylemezsem Olmaz" programındaki görevine son verdi.

Doğan, hafta içi her sabah Beyaz TV'den canlı olarak yayınlanan programda Ece Erken ve Bircan Bali ile birlikte yorumculuk yapıyordu.

NİHAT DOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Nihat Doğan sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm." dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.09.12 07:14 - Son Güncellenme: 2018.09.12 09:55 - HABER MERKEZİ
A