'Kampüse Hoşgeldin' projesi 500 bin gence ulaştı

'Kampüse Hoşgeldin' projesi 500 bin gence ulaştı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile 81 ilde üniversiteye başlayan öğrencilere, okuyacakları şehre ve üniversiteye adaptasyon, barınma ve burs imkanları hakkında rehberlik hizmeti sunuluyor.

2018.11.09 15:55 - Son Güncellenme: 2018.11.09 15:57 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
'Kampüse Hoşgeldin' projesi 500 bin gence ulaştı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan ve 2016'da hayata geçen "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile 81 ilde üniversiteye başlayan yaklaşık 500 bin öğrenciye, okuyacakları üniversiteye ve yaşayacakları şehre adaptasyon, barınma ve burs imkanları hakkında rehberlik hizmeti verildi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kampüse Hoşgeldin" projesi ile üniversiteye yeni başlayan öğrencileri karşılayarak, olası sıkıntılarına yönelik çözüm ürettiklerini söyledi.

Büyükgümüş, üniversite eğitiminin, çoğu zaman şehir değiştirilmesiyle başlayan yeni bir yaşantı olduğuna işaret ederek, "Kampüse Hoşgeldin, tam da bu yeni dönemde genç kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştığımız, gittiği şehirde, hayatının bu yeni döneminde hem kendisini neler beklediğini hem de bu yeni dönemi nasıl daha verimli bir şekilde değerlendirebileceği hususunda ona yardımcı olmaya çalıştığımız bir proje." dedi.

Gençleri havaalanlarında, otogarlarda veya üniversite kampüs kapılarında karşıladıklarını aktaran Büyükgümüş, proje sayesinde, gençlerle tanıştıklarını ve planlanan etkinliklerden bahsettiklerini belirtti.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2018.11.09 15:55 - Son Güncellenme: 2018.11.09 15:57 - HABER MERKEZİ
A