'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık!

'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber'in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem'in Dilber'den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.

2024.04.19 17:02 - Son Güncellenme: 2024.04.19 17:03 - Magazin - MİLLİYET
A
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık!

Kanal D'nin perşembe akşamları ekrana gelen dizisi İnci Taneleri, yine çok izlenen bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Taşların bir bir oturmaya başladığı bölümde Cihan, ablası Nehir'in bulunması için babası Azem'le birlikte hareket etmeye karar verdi.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM... 

Baba-oğul, Nehir'in izini bulmak için önce evlat edinildiği aileyi, sonrasında da Nehir'in tedavi gördüğü kliniği ziyaret etti. Ancak Azem ve Cihan bir türlü bilgi edinemedi. Azem, Cihan'la vakit geçirdikçe kendi ailesiyle ilgili bilmediği gerçekleri de öğrenmeye başladı.

DİLBER'DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İnci Taneleri'nde dansı ile her daim gündem olmayı başaran Dilber, uzun bir aranın ardından izleyici karşısına çıktı. Erkal Sonel'in, 'Kara Üzüm' diye anons ettiği Dilber'in dans ettiği o anlar büyük beğeni topladı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2024.04.19 17:02 - Son Güncellenme: 2024.04.19 17:03 - MİLLİYET
A