Herkesin ayağına gideceğiz

Herkesin ayağına gideceğiz

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, masa başında oturan bir profilçizmeyeceğini söyledi.

2018.11.05 17:03 - Son Güncellenme: 2018.11.05 17:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Herkesin ayağına gideceğiz

Türkiye'nin en büyük yerel internet portalı Bursada Bugün bünyesinde yer alan Radyo Bursada Bugün'de M.Ali Ekmekçi'nin sunduğu 'Gündem Özel' programına konuk olan AK Parti Osmangazi Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, önemli ve samimi açıklamalarda bulundu.

'İHTİYAÇ NEREDEYSE ORDAYIM'

Bursa'da doğduğunu, 10 yıllık İstanbul macerasının ardından yeniden şehre geldiğini aktaran Yılmaz, AK Parti il başkan yardımcılığının ardından son olarak Osmangazi ilçe başkanlığı yaptığını hatırlattı. Siyasette mutfaktan yetiştiğini kaydeden Ali Yılmaz, kendisine nerede ihtiyaç duyulursa orada göreve koşacağını söyledi.

ADAY ADAYLIĞINA ADIM ATTIM

Siyasetin inanarak yapılması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, "Düstur edindiğim bir söz var. 'Çözümde görev almayanlar, sorunun bir parçası olur.' Başarı ancak önerilerle gelir. Ben hiç kendi başıma aday adayı veya aday olmadım. Hep bir teveccüh oluştuktan sonra başvuru gerçekleştirdim. 1.5-2 aydır yerel seçimler nedeniyle şahsımın da adı gündeme adaylıkla ilgili gündeme geliyor. İstişareler neticesinde aday adaylığı yolunda bir adım atmaya karar verdik. Uygun bir zamanda bizler de aday adaylığımızı açıklayacağız. Farklı meslek grubunda uzmanlıkları olan 8-9 kişilik bir ekiple süreci hazırlıyoruz" dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLER ARTMALI

Siyaseten doğru bir hedefe kilitlendiğini vurgulayan Ali Yılmaz, "Proje çalışmalarımız yapıldı ve hazır. Adaylık sürecinde bunları açıklayacağız. Osmangazi'de doğduk, büyüdük ve yöneticilik yaptık. Dolayısıyla buradaki sorunları da çözümlerini de biliyoruz" diye konuştu. İlçedeki sorunların geçmişten geldiğini vurgulayan Yılmaz, "Osmangazi'de mutlaka daha fazla kentsel dönüşüm gerçekleştirilmeli. Marka şehir olabilmek için kentlilik bilincini oluşturacağız. Bursa'nın genişlemesi şart. Şu anda Osmangazi merkez konumunda. Merkez sayısı artmalı. Yeni bölgeler oluşturmak, metropol şehirler üretmeliyiz. Osmangazi yıkılarak güzelleşecek" diye konuştu.

SORUN YERİNDE ÇÖZÜLECEK

Bursa siyasetinde edindiği tecrübeleri bir kez daha halkla buluşturmak istediğini söyleyen Ali Yılmaz, "Herkesin ayağına ve yanına giderek sorunları yerinde tespit edip çözüm üretmek öncelikli hedef olacak. Belediye kaynaklarını vatandaş talepleri için optimum seviyede kullanacağız. Sorunlarımızı kapalı kapılar ardından değil halkın önünde konuşacağız" açıklamasını yaptı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.05 17:03 - Son Güncellenme: 2018.11.05 17:19 - HABER MERKEZİ
A