Hata yapan kaybedecek

Hata yapan kaybedecek

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup ilk maçında yarın Trabzon'da A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak Rusya'nın teknik direktörü Stanislav Cercesov, hata yapanın kaybedeceği bir müsabaka oynayacaklarını söyledi.

2018.09.06 15:48 - Son Güncellenme: 2018.09.06 15:50 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Hata yapan kaybedecek

Stanislav Cercesov, maçın oynanacağı Medical Park Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, son dönemde ay-yıldızlı ekiple sık karşılaşmalarına ilişkin, Türkiye'ye gelmekten, organizasyonda aynı grupta bulunmaktan mutluluk duyduklarını, beraber maç yapmanın güzel bir şey olduğunu belirtti.

Türk Milli Takımı'nı yakından tanıdıklarını kaydeden Cercesov, ülkelerinde bu yaz düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda güzel derece yaparak buraya geldiklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Şimdi yeni bir turnuva başlıyor. Türkiye çok iyi bir takım. Bu stadın dolacağını, atmosferinin iyi olacağını düşünüyorum. Onlar da ellerinden geleni yapacak. Hata yapanın kaybedeceği maç olacak. Yarını bekleyip göreceğiz. Bizim için önemli olan Rus milli bayrağını daha yukarılara çıkarmak. O değerimizi, gururumuzu yine halka yaşatmak için yeni turnuvaya başlıyoruz. İyi derece almak için elimizden geleni yapacağız."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.06 15:48 - Son Güncellenme: 2018.09.06 15:50 - HABER MERKEZİ
A