Gümüşhane'ye Bakan Soylu'dan stat sözü

Gümüşhane'ye Bakan Soylu'dan stat sözü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun stat yapılacağının müjdesini vermesi ve ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da Gümüşhanespor Stadyumu'nu yatırım programına alarak çalışmalara başlaması, kent ve Gümüşhanespor camiasını heyecanlandırdı.

2018.08.29 13:18 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:18 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Gümüşhane'ye Bakan Soylu'dan stat sözü

Gümüşhane Dernekleri Federasyonu (GÜDEF) tarafından 2 ay önce İstanbul'da organize edilen 'Gümüşhaneliler Buluşması' programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taraftarların 'Stat istiyoruz' tezahüratlarına cevap olarak, "Gümüşhane-Bayburt arasına havalimanı yapan AK Parti, Gümüşhane'ye stat yapmaz mı? Şahsi olarak üzerime alıyorum Gümüşhane Stadı işini. Hiç merak etmeyin. Biz bu zamana kadar sözümüzün altında kalmadık. Ben çok söz veren bir insan değilim ama Gümüşhane bir şey isterse iş değişir" ifadeleriyle Kırmızı-beyazlı camiaya stat müjdesi vermişti.

KAPASİTE ARTACAK

Bakan Soylu'nun stat yapılacağının müjdesini vermesi ve ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da Gümüşhanespor Stadyumu'nu yatırım programına alarak çalışmalara başlaması da, kent ve Gümüşhanespor camiasını heyecanlandırdı.

Önümüzdeki yıl ihalesi yapılacak stadın tribünleri tekrar ve daha modern hale getirilerek, kapasitesinin 4 binden 10 bine çıkarılacağı öğrenildi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.29 13:18 - Son Güncellenme: 2018.08.29 13:18 - HABER MERKEZİ
A