Gökhan Türkmen, konser performansıyla büyüledi

Gökhan Türkmen, konser performansıyla büyüledi

Gökhan Türkmen'in dün akşam DasDas Sahne'de gerçekleştirdiği "Akustik Plus" konseri dinleyicileri büyüledi. 20 kişilik orkestranın sahnede olduğu, yaklaşık 3 saat süren konserde izleyenler, büyük beğeni ile konser mekanını terk etti.

2019.04.15 09:53 - Son Güncellenme: 2019.04.15 09:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Gökhan Türkmen, konser performansıyla büyüledi

Konsere "Aşk Lazım" şarkısıyla giriş yapan müzisyen, toplamda 25 parçasını seslendirdi. Konserin sürprizlerinden bir tanesi tiyatro oyuncusu Sitare Akbaş'ın da sahneye çıkmasıydı. Oyuncu, Virgül albümünde yer alan Ben Unuturum parçası öncesinde metin yazarlığını Ozan Turgut'un yaptığı tirat ile tüm izleyicileri büyüledi.

Tiyatro ve konserlerde izleyicilerin, "an"ı kaçırmak pahasına sosyal medya paylaşımı yapmak için performansları tam anlamıyla izleyemediklerine dikkat çeken Türkmen "Çatı Katı" ve "Lafügüzaf" parçalarının öncesinde, 15 saniyelik nakarat kısımlarını seslendirerek seyirciler için Instagram Story içeriği sundu. Türkmen, konser sonunda aile olarak lanse ettiği GTRMüzik ekibini sahneye davet ederek coşkulu bir kapanış ile unutulmayacak bir an yaşattı.

ÇOCUKLAR İÇİN OYUNCAK TOPLADILAR

Akustik Konserlerinde "Geleceğe Işık Tut" projesine de destek veren müzisyen çağrısına karşılık buldu. Toplanan yüzlerce kırtasiye malzemesi ve oyuncağı, Geleceğe Işık Tut ekibi aracılığıyla ihtiyacı olan okullara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ulaştırılacak. Aynı zamanda uzun zamandır Ege Orman Vakfıyla Melik Turgut Korusu için çalışmalar yürüten Türkmen, Akustik Plus konserinde sahne alan 20 müzisyen arkadaşı adına fidan diktirdiklerini belirtti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.04.15 09:53 - Son Güncellenme: 2019.04.15 09:53 - HABER MERKEZİ
A